Skocz do zawartości
OverHead98

Lenovo G780 Bios

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam problem z laptopem lenovo g780, otoz chcialem w biosie wylaczyc zintegrowaną karte graficzną no i wyłączylem, tylko ze teraz obrazu nie mam, system wgl sie nie uruchamia, dysk twardy nie pracuje, nic nie da sie zrobic, Czy ktos mi moze powiedziec gdzie w tym laptopie jest bateria bios? rozebralem go tak ze widzialem całą plyte głowną od strony klawiatury, i od tej strony gdzie sa rurki chlodzeniowe, nie znalazlem tej baterii. z góry dziekuję za pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze spróbowałbym go uruchomić bez pamięci, może coś zakwiczy, spróbuje załadować może ustawienia domyślne.

Oby się tylko nie okazało, że coś uwaliłeś w międzyczasie.

Po co wyłączałeś tę grafikę zintegrowaną? Oczekiwałeś czegoś czy może próbowałeś rozwiązać jakiś inny problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uruchomilem bez pamieci i tyle to zmienilo ze laptop sie inaczej wylaczal tzw z ramem wystarczylo jedno klikniecie na guzik i juz slychac bylo pisk i sie wylaczal, a z ramem potrzebuje go przytrzymac na chwile, a chciallem wylaczyc zintegrowana bo tutaj mam intel hd3000 i gt635m a to hd3000 komputer mi zamulalo i czasami sie nie chcialo przelaczac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi