ATLON Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 cze szukam kogos kto by zmodowal mi bude. najlepiej z okolic z sosnowca. oferty prosze wysylac na majla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ach.. jak juz tak chesz kup jakas wybajerowana ;) Nie wiem czy sie tobie opaci, pracy jest sporo a jednak najlepij gdybys to ty zrobił bo tak jest po prostu najlpepij :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 eeeee jezeli sosnowiec jest gdzies kolo wrocka to wal do mnie - przezywam kryzys finansowy :lol: :lol: :lol: i potrzbuje peso :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 niestety odemnie to jest 200 km... co prawda blisko mam rodzine ale w bliskiej przyszlosci nie zamierzam tam jechec.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Kup se lepiej już zmodedowaną (gotowca :) ), jeśli sam niechcesz się w to bawić 8) ale jak sobie sam zmodujesz to będziesz miał wtedy powód do dumy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ta co mam mi sie podoba jest model tracer optimum black gdzies widzialem fajnego moda tej budy cialbym cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 nie ma nikogo chetnego na zarobek..? a ponoc bezrobocie w kraju.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ta co mam mi sie podoba jest model tracer optimum black gdzies widzialem fajnego moda tej budy cialbym cos podobnego widziales mojego moda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mialbym do ciebie prosbe wyslalbys mi fotki budy na majla ? mam troche czasu i z braku odzewu wzielem sie sam za to . co prawda brakuje mi sprzetu ale postaram sie sam cos zdzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...