recerkulator Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Zakupiłem sobie 8gb ramu DRR3 2 Kości po 2gb Kingston Hyper x Blu KHX1600C9AD3B1K2/4G i 2 Kości po 2GB Kingston Hyper x khx1600c9d3k2k2/4gx po wsadzeniu wszystkich kości komp nie wstaje gdzie bym nie wsadził i w jakiej kolejności nie startuje jak są w parach po dwie kości komp wstaje i działa czym to może być spowodowane ?? Moja płyta to MSI P4503 Neo-f procesor to Xeon 5472 Edytowane 24 Stycznia 2015 przez recerkulator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Przestaw Command Rate na 2T jeśli masz 1T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recerkulator Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Miałem na auto ustawiałęm dual nawet wpisywałem ręcznie przerywania i nic poniżej parę fotek przedstawiające ustawienia pamięci Pierwsza para pamięci pamięć to Kingston Hyper x blue Druga para pamięci Kingston Hyper x Po naciśnięciu X.M.P suport pojawiają się takie przerywania Moje ustawienia ręczne Nie wiem co gdzie ustawić żeby kości działały razem wszystkie Szkoda trochę tej kasy bo za jedną parę dałem 150 zł Sprawę rozwiązałem zamówiłem inne kości wszystkie takie same Temat do zamknięcia Edytowane 27 Stycznia 2015 przez recerkulator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...