mat_zab Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mam ten telefonik i kupiłem sobie kabel do niego tylko nie bardzo umie to odpalić :roll: podpinam niby dobrze kabel mi wykrywa a jak podepne telefon to go nie wykrywa :cry: jesli ktos sie bawil tym telefonem i udało mu się go podłączyć to byłbym bardzo wdzieczny za podzieleniem się ze mną tą informacją i napisanu jak dokładnie to trzeba podłączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Miałem dokładnie to samo. A skad masz kabel ??? Ja kupiłem nieoryginalny w promaco. Oddałem telefon nawet do reklamacji ponieważ iRDA mi nie działała. w serwisie przeprogramowali mi telefon i iRDA hula pięknie. Kabla po przeprogramowaniu nie sprawdzałem. iRDe z wtyczką do płyty kupiłem za 30 zł z tym ze działa na A7v266-C. WellPhone też działa przez irde.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...