sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 poniewaz dopiero niedawno przezocilem sie na rock ;) to moze podalibyscie wasze najbardziej ulubione plytki rokowe ktore wyszly w tym roku i nietylko ;) mi zajebiscie podoba sie Marilyn Manson - The Golden Age oF Grotesque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 :arrow: male pytanko: - a czego sluchales wczesniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 :arrow: male pytanko: - a czego sluchales wczesniej? zaj.Ebisc.iE sie zdziwisz :D bo sluchalem Hip-Hop'u ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 :arrow: nie zdziwilem sie. tez lubie czasem hip-hop'u posluchac, jednak jestem zwolennikiem ciezszego grania. zdziwilbym sie, gdybys przezucil sie z teczno (nikogo nie obrazajac) na rock. kilka kapeli (rock, hardrock, metal) i albumow, ktore szczerze moge polecic: - Iron Maiden (wszystkie albumy :)), na poczatek np. Rock in Rio - System of A Down - Toxicity (pozostale rozwinez polecam) - Korn - Untouchables (pozostale rozwinez polecam) sproboj na poczatek tego, poznej moge Ci podac kilkanascie innych zespolow, ktore napewno sa warte twoich uszu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 :arrow: nie zdziwilem sie. tez lubie czasem hip-hop'u posluchac, jednak jestem zwolennikiem ciezszego grania. zdziwilbym sie, gdybys przezucil sie z teczno (nikogo nie obrazajac) na rock. kilka kapeli (rock, hardrock, metal) i albumow, ktore szczerze moge polecic: - Iron Maiden (wszystkie albumy :)), na poczatek np. Rock in Rio - System of A Down - Toxicity (pozostale rozwinez polecam) - Korn - Untouchables (pozostale rozwinez polecam) sproboj na poczatek tego, poznej moge Ci podac kilkanascie innych zespolow, ktore napewno sa warte twoich uszu ;) powiem tak Irona Mam prawie all - Rock In Rio mam i DVDRip 3 CD AC3 Xvid i Album 320kbps :D System oF A Down - Tez mam :) a Korna sobie posłucham i juz zabieram sie do sciagania :D dawaj dawaj !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Metallica, Judas Priest, Helloween, Black Sabbath, Deep Purple, nie wiem nie chce mi sie dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Metallica, Judas Priest, Helloween, Black Sabbath, Deep Purple, nie wiem nie chce mi sie dalej :Dhm....... metallice mam all ;D black sabbath raczej nie lubie :P Deep Purple jakies dziwne jest a Judas Priest to jakie to jest ? z czym mozesz to porownac ?! btw. Nightwish jest kozacki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 zapomnialem dodac ze wole cos szybszego jak hm..... Iron Maiden - Brave New World Goodsmack - Faceless - np. Changes Disturbed - ! moze jakies fajne sciazki dzwiekowe sa z Rockiem ! ma ktos juz sciezke dzwiekeowa z 2 Fast 2 Furious ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 co do najlepszych plyt rockowych z 2003 to chyba Pearl Jam - Riot Act ,czyli jednym zdaniem :arrow: cud , miód i orzeszki... a tak wlasciwie rock is dead :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 TOOL - wszystko (a przynajmniej AEnima i Lateralus) Queens of the Stone Age - Songs for the Deaf Kyuss - Blues for the Red Sun - to troche starsze jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ja jeszcze oczekuje na wiecej postow :D a sam czekam na nowa plytke ironów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Metallica - St. Anger Goodsmack - Awake Linkin Park - In the End System of A Down - Toxicity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Michał Wiśniewski oczywiście na pierwszym miejscu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ja wlasnie sciagalem na chybil trafil album mp3 i polceam bo fajny jest Death Angel - Act III !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Korn - "Untouchables":twisted: System Of A Down - Toxicity oraz nowa płyta - "Steal This Album" (Kawałek "Boom" wymiata :twisted: ):twisted: Linkin Park - "Meteora" :twisted: Incubus Tytułu nie pamiętam, ale na płycie jest kawałek "nice to know You" :twisted: Foo Fighters - "One By One" oraz "There is nothing left to lose" :twisted: Evanescence - "Fallen" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Music For The Masses, Violator, Black Celegration... hmm tyle powinno starczyc :D :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Evansence zajebiste ;) Nightwish jeszcze mam nie pamietam czy pisalem ale tez zajebisty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nierealny fajny avek sect0r nie zebym sie czepial ale Evenescence :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nierealny fajny avek sect0r nie zebym sie czepial ale Evenescence :) fakt nie zebys sie czepieł :D ale ok. moja wina :D a slyszal ktos z was 3 Doors Down ? bo ja tylko 1 piosenka I'm Going Down i kozacka ale nie wiem czy waly album taki jest a nie kce mi sie sciagac 100 mega nadarmo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 (...) Rock In Rio mam i DVDRip 3 CD AC3 Xvid i Album 320kbps :DChwalisz się piratem? Ja mam oryginał :) Miesiąc temu nagrałem z niemieckiej telewizji WDR cały koncert Rock Am Ring (06.06.2003) i skompresowałem do divx-a (2CD, divx5.05, 640x480, stereo 160kbps), wyszło lepiej niż niektóre DVD-ripy :) Braciak puścił to w świat, z tego co wiem rozeszło się po całej Europie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hm........ a masz moze nie jestem pewnien ale Rock Am Ring ?? live ! z trasy kncertowej 2003 :o give me ed till i'm dead :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 heh rock am ring był tez koncert DM :? W berlinie tak? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Może spodobałby CI się gotyk. Jak będziesz miał okazje to posłuchaj takich kapel jak : - Therion "Theli", "Vovin" - Tower - Blind Guardian (JAK DLA MNIE RZĄDZI !!!!!) "Nightfall in Middle Earth" - White Skull (Tuż za Blind Guardianem) "Tales from the north" - Hammer Fall "Crimson Thunder", "Legacy of Kings" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hm...... znalazlem ciekafy servis www.rockmetal.pl kolega mi podal :) wlasnie przeszukuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Disturbed : Sickness i Believe może również spodoba ci się Camelot. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hm..... Camelot sprawdze :) dzieki !! a btw. sciagam teraz Drowning Pool ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 W tym roku nie wyszła żadna dobra płyta rockowa. W zeszłym chyba też nie. Proponuję zacząć od korzeni: - Jimmy Hendrix - Black Sabbath - Deep Purple - Led Zeppelin etc. etc. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 hm... ostatnio sciagnolem jeszcze !!> z 2003 <!! album AC/DC :) AC/DC - Back In Black - [Remastered] - 2003 :D fajnie lupia chlopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Anathema - a fine day to exit Blur - Think Tank Nine Inch Nails - The fragile (sie powinno spodobać ;) OST z Matrixów Radiohead - wszystko (ciekawe czy przełkniesz Kid A ;) Ścianka - Białe wakacje A perfect circle - Mer de noms Guns n' roses - Apettite for destruction Kyuss - Welcome to Sky Valley (Blues już ktoś wcześniej podał) Queens of the stone age - R (Songs for the deaf też już podali ;) Rage Against The Machine - wszystko Rammstein - wszystko Sepultura - Roorback Lenny Valentino - Uwaga jedzie tramwaj! Black Rebel Motorcycle Club Audioslave - Audioslave Coldplay - A rush of blood to the head At the drive-in - Relationship of command The Smashing Pumpkins - Adore Daznig - I niektóre nie są nowe (z 2003) ale są wyśmienite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Proponuje wszystkie albumy takich wykonawcow jak Rage Against The Machine , Monster Magnet , Death In June , GodSpeed You Black Emperror! , Opeth , Vader , Slayer . Otyg , Storm (nie techniawka ;) Z klasyki to Led Zeppelin , Queen , Pink Floyd , Guns`n`Roses Jesli spodobal ci sie gotyk to sproboj np. polskiej grupy Artrosis fajni sa nawet dla mnie zatwardzialego bywalca sklepow z metalem ;) (dlugo ostatnio siedzialem bo szukalem odpowiednich srubek ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...