kryniu Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 he he "PUDELSI" I "wolność słowa"- lekkie łatwe i przyjemne w sam raz na impre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 NINE INCH NAILS polyka wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 zapomnialem o jednym Porcupine Tree-In Absendia mmmmm tylko sluchac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 a co myslicie o Judas Priest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Judas Priest - skoluj koniecznie album Painkiller :!: :!: :!: Nastepnie kup kilka browarow, zapros 2-5 kumpli lubiacych gitarowe granie i odkrec Painkillera na glosno -> interwencja sasiadow/policji/straszakow miejskich gwarantowana. :twisted: Bedziecie skakac i ryczec/wyc razem z Robem Halfordem - i to jest piekne :D Wg mnie Painkiller rzadzi :twisted: Jak lubisz troszke mroczniejsze klimaty to polecam starsze plyty Paradise Lost: Icon, Draconian Times. Jak lubisz rock'n'roll - to tylko AC/DC :D i tylko na koncercie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 kazik/kult, def leppard, moonspell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 adrian: ac/dc spoko ! narazie najbardziej wypasiona mi sie wydaje put my love into you baby :) spoko kawalek ! koncertowek poszukam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 disturbed, the offspring, green day, king diamond Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Nierealny fajny avek sect0r nie zebym sie czepial ale Evenescence :) fakt nie zebys sie czepieł :D ale ok. moja wina :D a slyszal ktos z was 3 Doors Down ? bo ja tylko 1 piosenka I'm Going Down i kozacka ale nie wiem czy waly album taki jest a nie kce mi sie sciagac 100 mega nadarmo :/ tiaaa... slyszalem kilka kawalkow ale When I'm gone wymiata :twisted: a poza tym reszta taka do posluchania ale zadna rewelka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Nierealny fajny avek sect0r nie zebym sie czepial ale Evenescence :) fakt nie zebys sie czepieł :D ale ok. moja wina :D a slyszal ktos z was 3 Doors Down ? bo ja tylko 1 piosenka I'm Going Down i kozacka ale nie wiem czy waly album taki jest a nie kce mi sie sciagac 100 mega nadarmo :/ tiaaa... slyszalem kilka kawalkow ale When I'm gone wymiata :twisted: a poza tym reszta taka do posluchania ale zadna rewelka... a z jakiego to albumu ta piosenka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 NINE INCH NAILS polyka wszystko :D No ja rozniez przyznam ze jest niezłe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Audio Slave. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 hehehe, a ja sie przerzucilem w ciezszych kapel+polski punk na kaliber44+depeche mode, a potem minimal techno :))))) ale ciagle lubie posluchac dobra muze z kazdego gatunku. Plytke polcam soundrack do quake1 :twisted: (nine inch nails) Lubie wszystkie odjechane klimaty, gdzie mozna sie fest zabawic Jacek: bylem na mega nedznym koncercie w lipsku (dave chory) oraz na mega odjechanym dodatkowym (ostatnim w trasie) koncercie w mannheim, bilet trzymam w sejfie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 no ja tesz czasami slucham techno ilesz moznaciezkiego grania sluchac :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...