KuASY Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Spokojna Twoja ;) Nie miałem opcji automatyczna aktualizacja, czy to aż taki wielki błąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Właśnie skończyłem wraz z kolegą grę. Kampania na 100% oraz 97% wszystkich misji pobocznych i wyzwań, łącznie zajęło nam to 37,5h minus jakieś 3h na afk albo inne przypadłości. Edytowane 5 Maja 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuASY Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) I kolejny problem, co chwilę wywala mnie z gry, Dying Light przestał odpowiadać. ma ktoś takie problemy? Edytowane 6 Maja 2015 przez KuASY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 I kolejny problem, co chwilę wywala mnie z gry, Dying Light przestał odpowiadać. ma ktoś takie problemy? http://forum.techland.pl/topic/2292-game-crash-on-startup/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuASY Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Kup grę, piraty mają to do siebie. ;) Kolego mam oryginała ;) Na piracie tego nie było... http://forum.techland.pl/topic/2292-game-crash-on-startup/ U mnie jest podczas gry, czasem 5min czasem godzinę gram i jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 a może twój procek nie jest stabilny w końcu chyba jest kręcony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Od razu jak jest jakiś problem to grasz na piracie.... Nie, na piracie nie ma takich problemów... Edytowane 6 Maja 2015 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuASY Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 a może twój procek nie jest stabilny w końcu chyba jest kręcony? Każda inna gra chodzi, więc odrzucam CPU. Od razu jak jest jakiś problem to grasz na piracie.... Nie, na piracie nie ma takich problemów... Dokładnie, to jest paradoks pirat ok oryginał ciągle coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Wniosek jest jeden, sprzedać oryginał i grać na piracie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Każda inna gra chodzi, więc odrzucam CPU. To żaden arugment Sprawdź na default Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Odświeżymy troszkę temat, 9 lutego wychodzi dodatek do Dying Light + podstawowa wersja zostaje wzbogacona. Ktoś się pisze na ten tytuł? https://muve.pl/sklep/pc/akcja/dying-light-the-following-edycja-rozszerzona-pc-pl,191276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja się piszę ;-) Szczególnie, że skończę już nową Larę, jak sądzę ;-) Cena zacna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja jeszcze nawet podstawki nie przeszedłem, leży i się kurzy zapomniana ;p Ciekawe o co chodzi z tymi wzbogaceniami i usprawnieniami i czy osoby bez DLC też je dostaną w ramach jakiegoś patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) No właśnie cena mnie korci, 118 zł za 2 gry + wszystkie dlc + opcje sieciowe. Trzeba wspierać polskie produkcje ;) Tak osoby mające podstawkę również dostaną tego patcha http://www.miastogier.pl/wiadomosc,32604.html Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Makduf 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Gra sama w sobie jest bardzo fajna jak lubisz klimaty zombie to polecam. Ja pewnie do niej wrócę jak tylko uporam się z innymi nagromadzonymi grami. Ostatnio dopiero po 7 miesiącach przeszedłem podstawkę Far Cry 4 ;p a tu jeszcze mam do zrobienia DLC, nowy patch w Diablo, niekończący się Borderlands 2... a czasu coraz mniej ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Coś wiadomo na temat tego czy to będzie jedyne duże DLC? Zastanawiam się czy kupić season passa czy tylko ten dodatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Preorder Enchanted Edition zamówiony ;) Dodatkowo Techland potwierdziło tryb "Be a zombie" w dodatku. Cóż nie wiem kiedy znajdę czas by przejść tą grę :D Za dużo tego na raz wyszło. Oby marzec był spokojniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Z góry sorki za podwójny post. Ktoś chętny dołączyć do Co-op'a w weekend? Zaczynam od podstawki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Skusi się ktoś? Kolekcjonerka Dying Light za 10 milionów dolarów :grin: Główną atrakcją jest zagranie roli drugoplanowej w pełnometrażowym filmie DL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Za taką kwotę to powinni dać główną rolę - o ile nie zatrudniają Tomcia Kruza w roli głównej, to pewnie odtwórca tejże roli dostanie mniejszą gażę, niż te 10 baniek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 10 baniek to pewnie ten film nawet nie zarobi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Kurdę, to by się mogło udać, gdyby Luc Besson był we formie sprzed dwudziestu lat i byłaby to taka zombie 13 Dzielnica ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Bez większego pośpiechu ukończyłem kampanię i poboczne zadania z dodatku. Ciekawa odmiana z tą wsią, chociaż mapa dziwnie skonstruowana. Nie pamiętam jak było w podstawce ale dziwnie gra zapisuje postępy - zadanie poprawnie ale miejsce na mapie losowo albo jak... do tego upływ czasu. Łazik fajna sprawa, niezłym urozmaiceniem są pokraki (mini-bossy), walka nie jest specjalnie ciężka, w większości przypadków wystarczy trochę przykampić i mieć sporo bełtów. Zostało mi do zrobienia: wyzwania, wyścigi i kilka gniazd do wyczyszczenia, za tą cenę to naprawdę jest masa grania. :grin: e: zapomniałem wspomnieć, że jak komu mało to jest appka: dl companion, zabawna rzecz, można uzbierać trochę matsów, jedyny minus póki co, to rozjeżdżający się panel z portretami zwiadowców co jakiś czas, paczka pojawia się w grze ok. 5 minut po wysłaniu Edytowane 12 Marca 2016 przez Ademu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Ja cały czas męczę podstawkę bo to już podejście nr "X" do tej gry :) Ale muszę stwierdzić, że nawet się wkręciłem znowu - może nie jakoś szczególnie w fabułę, bo nie pamiętam czy kiedykolwiek obchodziłaby mnie mniej fabuła i postacie w jakiejś grze niż w DL ^^ Jednak robienie i znajdowanie nowych broni i siekanie zombiaków jest 10/10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 No dl to przebija nawet te serialowe popluczyny z tvn/tvp/polsat sztywnoscia dialogow i aktorstwem postaci, a to juz nie lada wyczyn ;) Inne wersje niz pl tez na to cierpia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Sztywne dialogi itp. od zawsze były bolączką gier - te dobre to raczej wyjątki w wielkim ogóle średniaków i czasem prawdziwych tragedii. Wystarczy sobie przypomnieć pierwszego DMC, Resident Evil, czy (mój osobisty faworyt) The House of the Dead 2. :D A w nowych produkcjach też tego sporo - przesadzone odgrywanie roli, kiepska wymowa, nienormalne akcentowanie itp... Już nie mówiąc o tragicznych tłumaczeniach, czy scenariuszach ze scenami, których nie powstydziłyby się "wenezuele". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Chodzilo mi tutaj, ze w DL glos podlozony pod postacie w polskiej wersji (nie wiem jak w innych) traci na kilometr amotorskim wylapaniem z ulicy kilku gosci co to glos podlaza :P Aktorzy trudnych spraw maja chyba wiecej werwy i talentu... Z poczatku, mocno to rozpraszalo a mozniej to juz wolalem czytac dialogi niz sluchac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Akurat polski dubbing kuleje, jak sięgam pamięcią to po kilku godzinach zmieniłem na angielski (napisy po naszemu) bo uszy więdły... w following zdaje się jeszcze gorzej bo też narzekano. Niestety nie ten poziom co W3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzer Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Świetna gra, która jest potwierdzeniem tego, że jak Polacy coś robią to robią to solidnie. Jeśli ktoś uważa polski dubbing za słaby, to chyba grał w inną grę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ja uważam go za słaby, tak samo jak fabułę gry, ale są gusta i guściki. Fajna rzecz w DL to eksploracja i bieganie po dachach jak i siekanie zombiaków na różne sposoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...