SZTANGIEL Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jestem u kumpla i zaczelismy krecic proca athlon 2000+ A0 płyta gigabyte ga-7vA. zwiekszylismy maksymalnie v core do 1.98 szło dobrze ale w pewnym momencie wyłaczył sie komp.zapewne od temperatury proca 70 stopni.zresetowalismy bios i po włączeniu nawet wentyl nie chodzi płyta nie startuje ale napiecie ma bo pali sie dioda obok pamieci czyli zasilacz ok,Pomocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 pewnie coś z procem sie posrało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Cytat pewnie coś z procem sie posrałoalbo zasilacz is dead :( - proponuję też wyjąć baterię na jakieś 20 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 nie no jak rusza komp to znaczy że zasiłka chyba przeżyła ale proc daliśćie odrazu na maxa napięcie i pewnie nie wytrzymał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mógł zasilać paść- część napięć żyje, więc diody się palą, ale linia 5/12V mogła wyzionąć ducha.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuluman Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mialem cos podobnego....zailacz padl wg mnie .. wymiencie na szybko i sprawdzcie ... a swoja droga, 1.98Vcore ... fiu fiu .. . tak na dzien dobry ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no właśnie o tym pisałem po co aż tyle na początek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 sprawdzalismy wszystko i tak : proc jest ok uff zasiłka do piachu pożyczyłem inna i działa.zasilacz marki codegen(wiec mozna było sie tego spodziewać).dalismy takie napiecie tylko na chwile...to trwało 20sekund.juz po strachu dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no to spox dobrze że tylko to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Cytat no to spox dobrze że tylko to dobra zasiłka kosztuje więcej niż AXP 1700+ :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 z tym też sie zgodzę, ale co się stało to się nie odstanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Zależy gdzie żeście grzebali przy zworkach przy jakimś programie w systemie czy gdzie wyjmi procka i wsadź tak takie o takiej mocy na jaką podkręciliście !!! :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Cytat Zależy gdzie żeście grzebali przy zworkach przy jakimś programie w systemie czy gdzie wyjmi procka i wsadź tak takie o takiej mocy na jaką podkręciliście !!! :D :D Problem już rozwiązany :!: :evil: Czytaj zawsze cały topic zanim coś napiszesz :idea: :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Zdolni jesteście, żeby tak od razu na maxa. HEHEHE 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Cytat Zdolni jesteście, żeby tak od razu na maxa. HEHEHE 8) Zasilka padla by nawet gdyby jechali stopniowo, az do 1.98 (pewnie jebla by przy mniejszym Vcore ale za to pochodzila by dluzej:) ). U mnie padla przy 1,725 (porazka) ale za to po ok 5min !!! :) Objawy takie jak mial P i T .A zasilka to Megabajt/Megashit 350W pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja mam (chyba) 1,76V i działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wiecie co... proc dzis padł :cry: co prawda kumpel juz zamówił 1700dlt3c ale tamtego mógł pchnac i [gluteus maximus].myslicie ze jesli do serwisu zaniesiemy i powiemy ze zasiłka strzeliła oni zaczna sprawdzac...okaze sie ze i proc spalony to moze przejdzie kit ze podczas przepiecia w zasiłce padł tez procek i wymienia co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Chyba się w końcu połapią. Ale warto spróbować wcisnąć taki kit, może przejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Najleoiej powiedzieć że graliście w Q ]I[ i nagle komp się wyłączył 8) a co się stało to was nie obchodzi ale sądzicie że to proc :twisted: o żadnym OC nie było mowy :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 kumpel dał mi zasiłke zebym zaniósł do sklepu teraz siadł proc i mówi ze da mi proca zebym poszedł z dwoma czesciami (ja jestem w szczecinie on w wałczu)moim zdaniem trzeba złożyc zpowrotem to do kupy i zagrac totalnego lamera ze nie wiem o co chodzi komp sie wyłaczył i nie odpala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 tak lama w skelepie ist the best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...