danio21b Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Cześć, Szukam słuchawek do grania (headset, nauszne) do 200zl. Posiadam laptopa Asus g551 z jednym wejściem audio :-) chciałbym również zeby słuchawki tez mogły być podłączone do PS4 :-) czekam na wasze propozycje :-) z góry dzięki za zainteresowanie tematem. Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio21b Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Mam do wyboru albo: Creative Tactic Fury albo Razer Kraken USB albo A4tech Bloody G501. Które wybrać? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Masz do wyboru szajs. Jak samodzielnie wybrać słuchawki – kompendium Polecane słuchawki nauszne i wokółuszne Edytowane 3 Lutego 2015 przez radiergummi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio21b Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 A superluxy hmc 631 ? A te superluxy będą dobrze dzialac przez przejściówkę w lapku? Bo mam jedno wejście audio :-) czy normalnie będzie dzialac mikrofon wtedy? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Będziesz potrzebował takiego lub podobnego adaptera http://www.morele.net/adapter-av-delock-jack-stero-mini-m-3-5mm-3-pin-2-x-jack-stereo-mini-f-3-pin-25cm-black-607579/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Raczej takiego http://www.morele.net/adapter-av-delock-adapter-jack-stereo-mini-m-4-pin-jack-mini-f-x2-65344-473264/ Ten wyżej to zwykły rozgałęźnik, ma trzy piny na wtyczce (L, R, com), nie ma czwartego mic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Klaus - jeszcze jest pytanie, jakie ułożenie styków ma gniazdo w lapku. Jest typ A i B, i różnią się zamienionymi stykami mikrofonu i powrotu. Wtykom 3pin to nie robi różnicy, ale 4pin A nie będzie działać w ogóle z 4pin B (brak dźwięku i w słuchawkach, jak i z mikrofonu) Sprawdzone i potwierdzone przeze mnie, gdzie słuchawki Reloop RHP-5 (wtyk 4pin A) zupełnie nie działają np. z fonami od sony (gniazdo pod 4pin B). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 To może i ja się podlacze do pytania. Słuchawki mają służyć tylko do gier i filmów, jak przy okazji da się w nich słuchać muzyki to spoko, ale nie to jest priorytetem. Raczej bezprzewodowe, ale to nie wymóg i musi być wbudowany mic. Cena: powiedzmy okolic 100$ bo raczej kupię w US. Aha i podłączenie zarówno pod PS4 jak i lapka (do lapka może być kablem). Na razie myślałem o firmowym zestawie od Sony, ale może jest coś innego, tańszego, lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...