pitek Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam! Poszukuję komputera jak najbardziej wydajnego względem gier. Nie mam zamiaru do niego dokładać na części, w przyszłości może zakupię dysk SSD. Nie składałem nigdy komputera. Zestaw złożyłem sam, według Was będzie on dobry? Te kilkadziesiąt zł przeboleję. Zestaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dołóż ~60 zł do tej wersji GTX970 . Zotac którego wybrałeś to referent z niezbyt cichych chłodzeniem . Reszta może być . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitek Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dołóż 60 zł, tam jeszcze 50 zł, tam 100 zł i wyjdzie prawie 4000 zł. Nie mogę więcej dołożyć, to jest istny max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NathanQ Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie warto zaoszczędzać 60zł na tak ważnym komponencie, to już lepiej zamień obudowe na coś takiego http://www.morele.net/obudowa-raijintek-arcadia-usb-3-0-czarna-0r200004-661817/i dołożyć te 50zł do tamtej karty. Ta obudowa aktualnie niedostępna ale można znaleźć trochę tańszą. Ewentualnie trochę tańszą płytę główną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Można kupić tańszą płytę np. Asus B85M-G za 259 zł a różnice w cenie dodać do lepszej karty . Linkowany w moim poście Zotac to nie wiele droższa a sporo lepsza karta od twojej - ma już autorskie chłodzenie a nie referencyjne , które wydajnością i kulturą pracy nie grzeszy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitek Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 W takim razie proszę o zestaw za 3300 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...