marco Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 Od dzisiaj zamiast dotychczasowych działów "giełda" działa nowa opcja dostępna w głównym menu (obok przejścia do portalu, forum i listy użytkowników). Podstawowe zmiany to uwzględnianie 7 dniowego czasu trwania ogłoszenia z możliwością jego jednokrotnego podbicia, zadawanie pytań sprzedającemu i prezentacja profilu ogłoszeniodawcy. W przypadku jakiś strasznych problemów z nową "giełdą" zachęcam do przemyśleń w tym temacie :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
abrakader225 Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 Jako użytkownik nie mam uprawnienia, żeby ją przeglądać? o.O Nie masz uprawnień do tego! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marco Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 Jako użytkownik nie mam uprawnienia, żeby ją przeglądać? o.O Racja ;) Poprawione. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
andrew777 Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 Jak dodać ogłoszenie? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Trawienny Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 (edited) Bij mnie laciem ale.. jak sie dodaje ogloszenie? EDIT: sorry za dubla ale to byla kwestia sekund :P Edited February 3, 2015 by Trawienny Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stivo Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 W skórce Nacht brakuje ikon przy przyciskach Kupię/Sprzedam/Inne i Subskrybuj. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marco Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 Dodawanie ogłoszeń - oczywiście ręka mi się na uprawnieniach omsknęła i grupy "stały uczestnik" nie dodałem do uprawnionych - przepraszam. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
AragornPL Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 1. Czy przewidywana jest opcja "podgląd" w panelu tworzenia ogłoszenia, taka, jak podczas pisania nowych postów? 2. Jakie są planowane typy ogłoszeń oprócz prywatnych? 3. Czy nowa giełda będzie/jest dostępna z poziomu Tapatalka? (używam 2.x; pytanie raczej pod kątem najnowszych wersji) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marco Posted February 3, 2015 Report post Posted February 3, 2015 1. Czy przewidywana jest opcja "podgląd" w panelu tworzenia ogłoszenia, taka, jak podczas pisania nowych postów? 2. Jakie są planowane typy ogłoszeń oprócz prywatnych? 3. Czy nowa giełda będzie/jest dostępna z poziomu Tapatalka? (używam 2.x; pytanie raczej pod kątem najnowszych wersji) 1. nie 2. w teorii giełda ma być tylko dla użytkowników indywidualnych. Jeśli pojawi się zapotrzebowanie na inne rodzaje - będzie to tutaj widoczne 3. nie 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stivo Posted February 4, 2015 Report post Posted February 4, 2015 Czy tematy z Giełdy będą się pojawiały w Nowej zawartości? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marco Posted February 4, 2015 Report post Posted February 4, 2015 Czy tematy z Giełdy będą się pojawiały w Nowej zawartości? Tak 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
FaZiMoDo Posted February 4, 2015 Report post Posted February 4, 2015 Nie mogę dodać ogłoszenia w dziale 'sprzedam'. Wcześniej nie miałem tego problemu, a jestem już 'starym' użytkownikiem. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
AragornPL Posted February 5, 2015 Report post Posted February 5, 2015 http://i.imgur.com/A4PAy1a.png Skórka DustBlue. Elementy z "O ogłoszeniodawcy" nie za bardzo czytelne, do tego imo pole z ceną i kontaktem średnio przyjemnie wypada dla oka przy ciemnym skinie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Havoc Posted February 6, 2015 Report post Posted February 6, 2015 (edited) Szczerze to szału nie ma :( Wydaje się mało czytelna, pewnie wymaga przyzwyczajenia. Czy regulamin się jakoś zmieni? Co z multi-ogłoszeniami (jedno pole cena konieczne do wypełnienia) ? Czy jeden produkt jedno ogłoszenie, czy też hulaj dusza wrzucaj co i jak chcesz? Dlaczego jest ograniczony czas na edycję ogłoszenia? Edited February 6, 2015 by Havoc Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
abrakader225 Posted February 6, 2015 Report post Posted February 6, 2015 Używam purepc na drugim monitorze i tak widzę giełdę :x http://i.imgur.com/Du3K64L.jpg Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Michaelius Posted February 7, 2015 Report post Posted February 7, 2015 Czy nie dałoby rady wywalić starej giełdy i w tamtym miejscu forum zrobić jakiś odnośnik do nowej ? I tak tematy z poprzedniej wersji wypadały po jakimś czasie więc np. na koniec lutego możnaby je i tak wykasować. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aerial Posted February 9, 2015 Report post Posted February 9, 2015 Jak tam się dodaje miniaturkę zdjęcia? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ajayeti Posted February 14, 2015 Report post Posted February 14, 2015 Czy będzie można zmienić cenę po dodaniu ogłoszenia? Czekać tydzień na wygaśnięcie oferty to trochę za długo, możliwość edycji tego parametru byłaby wskazana. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Michaelius Posted February 15, 2015 Report post Posted February 15, 2015 Czy ograniczenie 1 osoba 1 ogłoszenie dalej obowiązuje ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marco Posted February 16, 2015 Report post Posted February 16, 2015 Czy ograniczenie 1 osoba 1 ogłoszenie dalej obowiązuje ? Nie. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić zupełnie nowy regulamin giełdy. Docelowo chcę unikać sytuacji w której mamy posty w stylu wyprzedaż i link do aukcji użytkownika na allegro. Taka "giełda" nie ma najmniejszego sensu. Jeden przedmiot = jedna oferta na giełdzie Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaus Posted February 18, 2015 Report post Posted February 18, 2015 Jeden przedmiot = jedna oferta na giełdzie Regulamin pilnie potrzebny, koledze mgnesium odjebało zdrowo jak widać. Jeden przedmiot kilka ogłoszeń. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
costi Posted February 18, 2015 Report post Posted February 18, 2015 Czy jest szansa, żeby treść wygasłego ogłoszenia nadal dało się przeczytać? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stivo Posted February 19, 2015 Report post Posted February 19, 2015 Co z tematami Przyjmę bo jestem w potrzebie/Oddam za KW? Nie dałoby się ich odblokować? Pożyteczne były. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaus Posted February 21, 2015 Report post Posted February 21, 2015 Regulamin pilnie potrzebny, koledze mgnesium odjebało zdrowo jak widać. Jeden przedmiot kilka ogłoszeń. Po 4 ogłoszenia na jeden przedmiot. Tak to miało wyglądać? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rzymo Posted February 22, 2015 Report post Posted February 22, 2015 (edited) W tytule ogłoszenia po spacji litera w następnym słowie zamieniana jest na dużą oraz w skrótach jednostek tylko pierwsza litera jest z dużej, reszta z automatu zamieniana na małą - tak ma być? ;) Wpisałem: Haswell 4 jaja, niskie napięcie, np. 3.5GHz @ 0.9V Jest i nie mogę zmienić: Haswell 4 Jaja, Niskie Napięcie, Np. 3.5Ghz @ 0.9V Edited February 22, 2015 by rzymo Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaus Posted March 4, 2015 Report post Posted March 4, 2015 http://forum.purepc.pl/classifieds/item/76-praca-w-okw-%E2%80%93-od-160-z%C5%82-za-jeden-dzie%C5%84-pracy/ Ograniczenie dostępu to tego działu raczej wskazane. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...