lifer121 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Witajcie. Mam otoz taki problem ze nie chce mi sie wlaczyc komputer po wciskaniu del wyskakuje mi na dole napis prepare to enter setup... I nie chce sie wlaczyc :( Ale od poczatku. Kupilem karte graficzna radeona r7 260x podlaczylem wszystko smigalo 3 razy uruchomilem kompa ponownie i bylo ok. Po jedym uruchomieniu w biosie przestawilem nvidia core calibrate na auto i restart i od tamtej pory nie chce sie wlaczyc. I jeszcze przed wlaczeniem tak jak by z baterii wydobywaja sie po trujne piski ale nie sa to takie piski jak biosu jakies inne. Mam zamiar wymienic bateryjke biosu. Zasilacz mam 450. Procek athlon II x64 4 rdzenie. Moze cos jeszcze doradzicie bo pierwszy raz mam taki przypadek. Dziekuje jezeli ktos to przeczyta i da jakas podpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Podczas startu kompa trzymaj Ins (klawisz 0 na numerycznej). Wymusi to ustawienie domyślnych ustawień bios i powinien ruszyć. Wtedy wejdź do bios i wybierz LOAD DEFAULT BIOS SETTINGS. A potem zapisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak nie pomoże to wyjmij baterię na 15 sekund lub więcej i włóż z powrotem albo użyj clear CMOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...