williusz Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam, ma laptopa samsung Samsung 355E7C A6-4400M ze zintegrowaną kartą graficzną AMD Radeon HD 7520G + HD 7670M Dual Graphics. W laptopie chciałbym mieć Windowsa XP, ale kartę graficzną wykazuje mi tylko tą 7520G. Jak zrobić, żeby działała ona w dualu, tak jak pod windowsem 8. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 amd dual graphics dziala tylko z win 7 w gore, z tego co wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
williusz Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Również mi się tak wydaje, jednak chciałem się dowiedzieć, czy komuś udało się rozwiązać ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...