paweł88 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Czy ktoś zastosował kod *188# na darmowe rozmowy i sms w play?? Zastanawiam się czy to przypadkiem nie jest jakiś kolejny sposób na wyczyszczenie konta z kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie ma takiego kodu na oficjalnej stronie. Jeśli ten kod rzeczywiście działa i daje darmowe smsy, to jest to na zasadzie włączenia jakiegoś pakietu w ramach abonamentu lub karty/mixa. EDIT: Sprawdziłem. Tak jak wyżej - aktywuje pakiet. W moim przypadku nie zrobił nic, bo już mam takowy pakiet w abonamencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdziUnia Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 LOL, patrzcie co znalazłam na AW :] http://antyweb.pl/nowy-standard-w-play-darmowe-polaczenia-i-sms-y-na-zawsze/ Pooglądajcie sobie pierwszy filmik stan darmowy. Faktycznie jest tak jak napisał paweł88, jest tam mowa o tym kodzie *188# :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Brawo. Aktywuje coś, co większość dawno ma za darmo. Ciekawe jak to wpłynie na ceny abonamentów, skoro za darmo mamy połączenia w ramach sieci. Za 10 zł będzie 250 min do innych? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...