Egzequtor Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam! Udało mi się złożyć taki zestaw: http://www.morele.net/inventory/info/s81fJv/ Czy te wszystkie podzespoły będą do siebie pasowały? Zastanawiam się czy warto dołożyć parę złotych do 970, i jeśli tak to którą wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 GTX970 mniej prądożerna i nieco szybsza ale po jazdach z pamięcią ram niezbyt pewna . R9 290 ma ten plus że z kartą nic się nie dzieje , nie to co z GTX - poczytaj sobie temat o GTX970 , od jakiegoś czasu sporo kart ma problemy z pamięcią . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apka Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja rozwazam kupno uzywki r9 290/290x, sprzedaz jej i wymiane na r9 3xx w maju czy tam kiedy wyjdzie, ale jeszcze nie jestem do konca przekonany do konca co do tego pomyslu. Ladowanie sie w gtx 970 w tym momencie jest dosc ryzykowne, biorac pod uwage fakt coraz wiekszej ramozernosci gier. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 "poczytaj sobie temat o GTX970, od jakiegoś czasu sporo kart ma problemy z pamięcią ." Od zawsze, wszystkie. Problem nie pojawił się nagle, lecz był od nowości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Dokładnie - poczytaj sobie testy chociażby na purepc - karta działa stabilnie, tylko fabrycznie ma mniej pamięci niż obiecywano. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart9 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Dokładnie - poczytaj sobie testy chociażby na purepc - karta działa stabilnie, tylko fabrycznie ma mniej pamięci niż obiecywano. Nie do końca z tą stabilnością.... są nagłe spadki do kilku klatek, jest wiele już filmików na YT. Nie jest z nią tak różowo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) płytę zmień na coś z h81. Taka płyta w zupełności wystarczy do tego i5. Różnicę w cenie bedzie mozna dopisać chociażby do przyszłego ssd. Należy tez pamietać, ze wiekszosc nowych obudow ma tylko jedno miejsce na 2,5' w tym m30. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzequtor Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Dziękuję wszystkim za pomoc. Obudowę zmieniłem na ZALMAN Z3 i zostawiłem R9 290 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...