Zoltar Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Jak było, to zablokować. Sprawdzałem, ale nie znalazłem :twisted: http://www.bonzos.republika.pl/aniol.mp3 :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hehe dopre :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hehe ma tego pelno na dysku. niektore teksty tego gocia sa poprostu rozbrajajace :twsited:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 :lol: :lol: .Ale jaja ,no nie ale sie usmiałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 to sie chyb anazywalo dedektywy, ale glowy nie dam :) fajne fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 buahahahahahahahha :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 DETEKTYM INWEKTYW w radiu Wa-wa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 toz to ku*** stare :) niesamowice staaaare :) ale calkiem najs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hahahha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 HEHEHEHE , :P Dobre sobie :] Nie swieca mu sie stopy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 lol, dedektyw jest spox :lol: nieświecące stopy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 :lol: :lol: :lol: "Czy on naprawia nie swiecace stopy :?: " :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 :lol: :lol: :lol: "Czy on naprawia nie swiecace stopy :?: " :lol: :lol: :lol: PIEKNE :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 koles jest extra niektorych jego textów nogdy nie zapomne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 pamiętacie to z denaturatem i pianinem :?: jak nie to mogę posłać na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A jest stronka z tymi tekstami ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Słuchałem kiedyś detektywa, ale jeszce teo nie słyszałem! Omało z krzesła nie spadłem :D Kto wie gdzie dostanę więcej dialogów telefonicznych z udziałem detektywa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 OMG!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Hehe aniol z swiecacymi stopami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Słuchałem kiedyś detektywa, ale jeszce teo nie słyszałem! Omało z krzesła nie spadłem :D Kto wie gdzie dostanę więcej dialogów telefonicznych z udziałem detektywa? :D na kaaziee jest tego sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ale bzdura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 DETEKTYM INWEKTYW w radiu Wa-wa dokladnie, choc dla mnie dalej naj jest numer z DajEwo i czerwonym kapturkiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 DETEKTYM INWEKTYW w radiu Wa-wa dokladnie, choc dla mnie dalej naj jest numer z DajEwo i czerwonym kapturkiem :P a masz linka do tego czerwonego kapurka :twisted: bo nieslyszalem jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 DETEKTYM INWEKTYW w radiu Wa-wa dokladnie, choc dla mnie dalej naj jest numer z DajEwo i czerwonym kapturkiem :P a masz linka do tego czerwonego kapurka :twisted: bo nieslyszalem jeszcze :) prosze bardzo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 DETEKTYM INWEKTYW w radiu Wa-wa dokladnie, choc dla mnie dalej naj jest numer z DajEwo i czerwonym kapturkiem :P a masz linka do tego czerwonego kapurka :twisted: bo nieslyszalem jeszcze :) prosze bardzo :P dzieki ale link nie chodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 bo go jeszce tam uploaduje :? cierpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 staare :D kiedys "kolekcjonowalem" detektywa inwektywa... mam grubo ponad 100 roznych kawalkow :D BTW Tomasz Łysiak (Detektyw Inwektyw) chodzil do tego samego liceum co ja :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 pamiętacie to z denaturatem i pianinem :?: jak nie to mogę posłać na priva Chyba chodzi ci o fortepianino :D ... jak dla mnie jeden z najlepszych kawalkow :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 gdybym chodzil z nim do liceum to chcialbym byc w jego klasie na pewno niezle numery moosialy odchodzic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 W pytke mocne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...