arak Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam. Mam takie zapytanie. Od dłuższego czasu czasu posiadam na telefonie Operę Mini. Obecna wersja 8.0.0 Przeglądarkę odpalam i korzystam poprzez wi-fi,którego zasięg jest bardzo dobry i stabilny. Zauważyłem jednak,że szybkość otwierania stron widocznie się wydłużyła. Czy jest jakieś oprogramowanie rodzaju ccleaner w windows-ie aby wyczyścić zbędne rzeczy i przyspieszyć działanie? Wiem.że w systemie android są takie programy,ale niestety ten telefon nie posiada androida :-( A może polecilibyście inną przeglądarkę.która współpracowałaby w telefonie bez androida? Dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 a nie ma tam w opcjach wyczyszczenia pamięci podręcznej, danych, spróbuj też reinstalacji, lub przejścia na starszą wersję bo mozliwe że te nowe mają wyższe wymagania sprzętowe, albo na inną przeglądarkę jeśli możesz co do tel. z androidem to za mniej niż stówke dostaniesz jakąś uzywkę z czytelnym ekranem może warto się zastanowić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...