Skocz do zawartości
przeciwnik

Aparat cyfrowy do 1000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym zwrocic uwage ze aparat ten pobiera strasznie duzo energii :( z tego co mi wiadomo na jednym komplecie baterii mozna zrobic ok. 58 zdjec :( a to jest strasznie malo w porownaniu z innymi aparatami ktore na jednym komplecie robia nawet do 1000 zdjec :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz jakos nie moge sobie tego wyobrazic nawet jesli ktos robi bez flasha. Ja mam m.in. C220 i wiecej niz 300 to raczej sie nie uda. Moze jakas zabawa w czeste wylaczanie lcd troche zwiekszy ilosc ale 1000 hmmm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym zwrocic uwage ze aparat ten pobiera strasznie duzo energii :( z tego co mi wiadomo na jednym komplecie baterii mozna zrobic ok. 58 zdjec  :(  a to jest strasznie malo w porownaniu z innymi aparatami ktore na jednym komplecie robia nawet do 1000 zdjec  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

:lol: :lol: :lol:

Pradożerność to wada każdego sprzętu cyfrowego kamer aparatów itd. Zakup dodtkowego większego akumulatora to norma. Nie porównuj ilosci zdjęć zrobionych z lampą i włączonym LCD na standardwoych bateriach do ilości zdjęć wykonanych w plenerze bez lampy i LCD i do tego na zestawie akumulatorków np 2000 mAh bo wprowadzasz tylko niepotrzebny zament :!: :!:

A co do aparatu to ta minolta to dobry wybór ale ja starałbym się dozbierać do Canona A-60 (jak poszukasz to dostaniesz za 1200)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż Minolta 223 kosztuje 900,00, a Canon D60 to wydatek rzędu 1200,00 a więc 300,00 więcej. Kupując aparat cyfrowy trzeba się liczyć z niezbędnym zakupem karty pamięci (100,00-200,00) oraz aku (ok.10,00 za sztukę+ ładowarka!) Radzę to <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pod uwagę! Tak więc w rzeczywistości do ceny aparatu należy doliczyć jeszcze około 200,00 do 300,00 złotych!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...