przeciwnik Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 W przyszłym tygodniu mam zamiar kupić Aparat cyfrowy tak do około 1000 zł jaki w tej cenie bedzie najlepszy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Minolta Dimage E 223 ...na FORUM wiele już pisano na jej temat! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Chcialbym zwrocic uwage ze aparat ten pobiera strasznie duzo energii :( z tego co mi wiadomo na jednym komplecie baterii mozna zrobic ok. 58 zdjec :( a to jest strasznie malo w porownaniu z innymi aparatami ktore na jednym komplecie robia nawet do 1000 zdjec :!: :!: :!: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 1000 zdjec? hehe jaki to aparat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Np. Olympus Camedia C-120 , FujiFilm FinePix A202 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Coz jakos nie moge sobie tego wyobrazic nawet jesli ktos robi bez flasha. Ja mam m.in. C220 i wiecej niz 300 to raczej sie nie uda. Moze jakas zabawa w czeste wylaczanie lcd troche zwiekszy ilosc ale 1000 hmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Również polece Minolte E223. Posiadam ten aparat i jak narazie nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Chcialbym zwrocic uwage ze aparat ten pobiera strasznie duzo energii :( z tego co mi wiadomo na jednym komplecie baterii mozna zrobic ok. 58 zdjec :( a to jest strasznie malo w porownaniu z innymi aparatami ktore na jednym komplecie robia nawet do 1000 zdjec :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: Pradożerność to wada każdego sprzętu cyfrowego kamer aparatów itd. Zakup dodtkowego większego akumulatora to norma. Nie porównuj ilosci zdjęć zrobionych z lampą i włączonym LCD na standardwoych bateriach do ilości zdjęć wykonanych w plenerze bez lampy i LCD i do tego na zestawie akumulatorków np 2000 mAh bo wprowadzasz tylko niepotrzebny zament :!: :!: A co do aparatu to ta minolta to dobry wybór ale ja starałbym się dozbierać do Canona A-60 (jak poszukasz to dostaniesz za 1200) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 No cóż Minolta 223 kosztuje 900,00, a Canon D60 to wydatek rzędu 1200,00 a więc 300,00 więcej. Kupując aparat cyfrowy trzeba się liczyć z niezbędnym zakupem karty pamięci (100,00-200,00) oraz aku (ok.10,00 za sztukę+ ładowarka!) Radzę to <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pod uwagę! Tak więc w rzeczywistości do ceny aparatu należy doliczyć jeszcze około 200,00 do 300,00 złotych! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...