Mateushek Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) WItam, mam problem, gdyż mój komputer dziwnie się zachowuje.Chodzi mi głównie o to, że komfort rozgrywki podczas grania w CS:GO jest na irytującym poziomie.Chodzi o to, że mam 30-50fps przy mojej konfiguracji.Czasami są dropy nawet do 15 podczas zaostrzenia się rozgrywki. Dodam, że ostatnio zmieniałem procesor(upgrade z athlona 64 x2 4600+), ram (dodałem i zmieniłem dotychczasowe na lepsze), zmieniłem zasilacz(z modecom feel 350w) oraz windowsa z xp 32bit(na tym windowsie miałem 50-70 na tej karcie) na 7 ultimate 64bit. Amd Phenom x4 9600 Black Edition Gigabyte GA-M52L-S3 rev.1 4GB RAM Geil DDR2 800Hz WD Blue 500GB Silentiumpc Deus M1 550w --- Radeon HD4600* *-Próbowałem także z pożyczoną HD5770 a liczba klatek na sekundę nie zmieniła się wcale a wcale. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Mateushek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Jaki tak naprawdę włożyłeś procesor? Procesor ma prawidłowe taktowanie? Sprawdzisz to programem cpu-z. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateushek Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Screen w pierwszym poście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 To nie jest Phenom II. I wszystko chodzi jak powinno - wolno na słabym sprzęcie. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateushek Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie bardzo rozumiem.Jak to słabym?Płyta ogranicza jego możliwości?Bo poza tym nie widze nic aż tak słabego żeby nie dawać sobie rady z cs:go na low.Tak samo odpaliłem przed chwilką metro 2033 i również nie miałem pełnej płynności podczas rozgrywki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Bo masz złom. Ten procesor jest zaprzeczeniem tego co ta gra lubi. A lubi bardzo wydajne rdzenie. Agena to był dramat w 2007 roku i nie może być inaczej niemal 8 lat później. Doprawdy podziwiam naiwność niektórych ludzi. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateushek Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Zdaje sobie sprawe, że ten procesor asem wydajności nie jest.Ale czy do głupiego cs go, który wymaga 2 rdzeni i to nie zbyt mocny nie daje rady przy 4?Ja myślę logicznie bo nie znam sie na tym tak jak ty bo każdy ma swoje dziedziny, w których się możemy wypowiedzieć.Czyli dobra sprzedam to w cholere i złoże coś nowego bo to tragedia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Daruj sobie składanie z obecnym poziomem wiedzy. A co do wydajności to posłużę się analogią - wymagania minimalne CS:GO to epoka brązu. Rekomendowane - człowiek na księżycu. Twój Phenom to coś pomiędzy deklaracją niepodległości Stanów a braćmi Wright. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Orgiusz 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateushek Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Aha dobra czyli rozumiem, że starasz się pomagać potrzebującym przy czym urządzasz sobie jakieś podśmiechujki.Można to porównać do policji, która nadużywa swojej władzy wtedy kiedy im się to podoba(ponieważ masz autorytet na forum).Dziękuje Ci za uświadomienie mnie ale wiedz, że pomimo swojej inteligencji jesteś zwykłym prostakiem, nie musisz wysilać swoich szlachetnych paluszków do odpowiadania na mój komentarz.Dobranoc. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Mateushek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno - stwierdziłem fakt. Póki jesteś głęboko w [gluteus maximus] swoim brakiem niewiedzy i ignorancją sprzętową robisz sobie krzywdę. Jeśli uważasz to za atak na Twoją osobę - wierz mi nawet nie zacząłem być uszczypliwy. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...