Klaus Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Aktualizacja biosu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Może mostek jest walniety albo nie styka. Mi kiedyś mostek swirowal i go wymieniłem na inny i potem było już ok ale to zamierzchłe czasy gtx480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCleVer Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Podepnij przez dvi, hdmi czasami nie chce działać z monitorem, bo hdmi zostało stworzone pod tv. Tapa tapa ZTE V967s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcis Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Na jednej karcie hdmi działa bez problemu na dwóch muszę niestety przepinać kabel :/Jutro mam wolne więc sprawdzę aktualizacje biosu a gdyby to nic nie dało macie jakieś inne propozycje ?Przyznam że uciążliwe jest przekładanie kabla bądź wyjmowanie mostka praktycznie co uruchomienie komputera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie masz innego mostku na próbę? Monitor ma inną możliwość podłączenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcis Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Mostku nie mam ale może zamówię bo to parę funtów tylko a monitor ma inne możliwości podłączenia ale kable zostały w PL Wydaje mi się że to nie wina HDMI bo to losowa karta generuje obraz a nie tylko i wyłącznie jedna stale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) No tak ale z innym kablem byś sprawdził czy na pozostalych portach jest to samo. Jak masz port DP to polecam różnica miedzy HDMI i DVI jest widoczna przynajmniej umnie. Edytowane 20 Lutego 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcis Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Dziękuje wszystkim za pomoc zarówno z wyborem zasilacza jak i resztą przeciwności przy uruchomieniu tej nieszczęsnej konfiguracji SLI. Problem został rozwiązany. Wina leżała po stronie mostku SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 No to super ze problem rozwiązany. Te mostki SLI to straszny badziew, robią je ja odpiernicz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...