Firaxis Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Rozgladam sie za nowym laptopem, teraz mam Lenovo N500, ale czas na cos lepszego. Bedzie uzywany do grafiki, internetu, filmow i gier. Moje wymagania to - matryca matowa 15,6 - i7 - ssd + hdd - 8gb ram moja uwage przykul Asus G551JM, ale chcialbym tez wifi ac, ale nie znalazlem informacji, ze ten asus posiada takie wifi, jezeli macie inne propozycje oczywiscie chetnie je rozwaze, dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firaxis Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 mam dylemat z jednej strony asus ma bardzo dobre matryce, msi daje za to ssd+hdd za to podobno mocno sie grzeje i badz tu czlowieku madry.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firaxis Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 tylko acer nie ma wifi ac na ktorym tez mi zalezalo. nie musze kupowac teraz zaraz, moge poczekac, ten cholerny dolar moze troche spadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Jak możesz to czekaj na obniżki sprzęty bo póki co ceny laptopów skoczyły do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...