bigzzgib Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Zainstalowałem sobie WinXP, pochodził 2 dni i zaczął stawać przy uruchamianiu, zrobiłem formata, i teraz staje przy instalacji a dokładnie przy "instalowaniu sieci", komp sie nie wiesza bo wskaźnik myszy chodzi. CO robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Więc wyjmij sieciówke, i spróbuj, a jesli masz zintegrowana z płytą główna to ja w BIOS'ie wyłacz (gdzies tam trzbea ustawić Disabled) ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Płyta nie miała sieciówki a wystarczyło wyłączyć kompa z prądu, nigdy bym na to nie wpadł ale zbiegiem okoliczności wyłączyli prąd i po włączeniu wszystko zaczęło działać. Niema to jak k7s5a:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...