TuneR Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam, Mam zasilacz jak w temacie (kupiony całkiem niedawno) ale chcę zmienić podzespoły komputera i zastanawiam się czy ów zasilacz poradzi sobie z zestawem: - Intel CORE I7-4790 - Palit GeForce GTX 980 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ets747 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie za bardzo; zasiłka to czarna lista. Możesz spróbować ale wątpie. Jak się ewentualnie uruchomi to uruchom Power Supply Test na OCCT Portable :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneR Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie ryzykowałem, wziąłem nowy zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Carbon to syf , trochę powyżej konstrukcji z czarnej listy . W dodatku 530W to on ma tylko na papierze , w realu max. 390W ( tyle jest na liniach +12V , dokładnie 2x17A ) . Do I7 i GTX980 kupił bym coś co ma lepszą renomę choćby Corsair VS / Fortron HCN / Antec VP / SPC Vero L1 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneR Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Corsair VS Taki też zakupiłem i wszystko śmiga bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...