Uneek Eth Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 powinien być o'k : - niski batch 0145 - seria AIUHB w przypadku 2000+ była niezła jestem przekonany że 2,5GHz będzie na dzień dobry Dzięki za odpowiedź... Skąd to wszystko wiecie :?: Są może jakieś programy do odszyfrowania oznaczeń CPU, a może jakieś stronki :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 jest programik (31kb) odszyfrowujący oznaczenia AMD a przede wszystkim AUTOPSJA RULEZ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 jest programik (31kb) odszyfrowujący oznaczenia AMD a przede wszystkim AUTOPSJA RULEZ :lol: W takim razie WIELKA prośba, o przesłanie GO na mój e-mail... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 no to skrobnij waść na polizei30@interia.pl lub kostek31@o2.pl odeślę ci to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 polizei30@interia.pl Przed chwilą poszło na powyższy adressss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 panowie powiedxcie czego mogę się spodziewać od Y821217281507 AIUHB 0317MPMW na WC. Bo na AC i 1.96V z 60*C w stresie mam 2,4 GHz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 przecież już masz odpowiedź... temp będziesz miał niższą BTW coś podupcyłeś chyba w podanym numerze z procka - co tam robi Y ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 polizei30@interia.pl Przed chwilą poszło na powyższy adressss DZięki Kost@k. Doszło. Extra programik. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Co oznacza literka "W" w tej nazwie: AIUHB 0317MPMW :?: Czy to coś istotnego, bo na moim CPU jej nie ma :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 IMHO będzie to nieistotny dla użytkownika jakisik zapis technologiczno-produkcyjny , coś w ten deseń w razie czego , poszukaj sobie http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty..._docs/25175.pdf nie chce mi się tego całego czytać - na stronie 93 "orderin info" jest część oznaczeń Athlona - może coś znajdziesz w tym pdf'ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 stabilne było - kilka razy szedł 3dMark , prime nie sprawdzałem , ale temp w stresie non-stop w okolicy 50stopni no i chłodziłem to moim WC zauważyłem , że ten procek na 1,85V chodził stabilnie na 2,5GHz , ale na 2,66 nie ruszał poniżej 2V podnoszenie napięcia wyżej skutkowało większą temp i jedynie tym , że przy wchodzeniu do windy były zwiechy na 2,7GHz 8O niby głupie 40MHz ale procek nie chciał chodzić BTW jako jeden z nielicznych nie chciał chodzić 13x200 czyli 2,6GHz , a na fsb190 chodził na 2,66GHz 8O siakiś dziwny :? WC ??? Niezapominaj ze nie kazdy je ma a te procki chodza stabilnie na AC w granicach 2.4 - 2.5 gh i nic wiecej ( tylko wc daje ta setke wiecej ). Muj AXDA2600DKV3D 942335270180 AIUHB 0304 VPFW poszedl stablo na 2.4 - 2.45 a 2.5 juz niebyl stablo na AC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 przecież już masz odpowiedź... temp będziesz miał niższą BTW coś podupcyłeś chyba w podanym numerze z procka - co tam robi Y ? Sprawdzałem i jest ta literka Y Y821217281507 Czy to znaczy że mój był z wafla 2800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 WC ??? Niezapominaj ze nie kazdy je ma przecież koleś zapytuje , jak mu pójdzie na wc , więc tak za bardzo nie rozumiem , co ci nie pasi... przecież moja odpowiedź pokrywa się z prawdą - wyżej to może ze 100HMz pójdzie , a temp będzie miał sporo niższą z czym masz problem , bo nie kumam? chyba że źle cię zrozumiałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 no cuz niwdoczytalem gdzies tam ze on ma WC wiec sory a temperature musi miec nizsza na wodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...