etter Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam, Mam zamiar kupić swój pierwszy dysk SSD i padło na Crucial mx100 256GB albo bx100 250GB. Wiem, że Crucial pozycjonuje te dyski, cenowo są praktycznie identyczne, a moje pytanie brzmi. Czy lepiej kupić sprawdzony mx100, który ma wyrobioną markę na rynku czy pójść w nowszy technologicznie i podobno minimalnie bardziej wydajny (ale z 6GB mniejszą pojemnością) bx100? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Masz dedykowany temat o SSD i testy na stronie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 ja bym chyba wolał jednak te 6GB więcej zawsze coś a za każdy giga sie płaci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Tak jak up + MX100 jest tańszy(póki co), a wydajność prawie identyczna. Edytowane 18 Lutego 2015 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...