Ballo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mam problem z dzielnikiem na PCI i AGP, jedynie do 133MHZ na szynie dzielnik działa poprawnie, przy 166MHZ PCI ma jakieś 45MHZ, co dziwne w biosie w miejscu wyboru typu procka jest opcja 1866 tak więc tym bardziej to wskazuje że na tym ustawieniu powinno wszystko działać poprawnie?!? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a ja mam takie pytanie czym odczytales ze pci wynosi 45 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Jeśli sandrą to olej to i sprawdź czymś innym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 rzeczywiście sandra pokazuje bzdury odczyty innych programów pokrywają się z tym co pisze w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...