smiglo83 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Spotkał się z was z taką okolicznością jak w temacie? Chciałbym zakupić i3 4330 na Allegro. Z informaci którą dostałem od sprzedającego, po zarzuceniu go gąszczem pytań, wynika że procesor jest różnie wykrywany na dwóch różnych płytach. Na MSI H81M-P33 wykrywany jest jako i3 4330, a na MSI Z87 POWER jest wykrywany jako i3 4150. Pierwszy raz spotykam się z taką osobliwością stąd moje pytanie. Procesory mają bardzo zbliżoną specyfikację, jednak 4330 ma 1 MB więcej pamięci L3. Chciałbym go zakupić jednak nie mam pojęcia jak zostanie wykryty po instalacji na płycie Asus H81M-E. Za każde info będę wdzięczny. Edytowane 21 Lutego 2015 przez smiglo83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 Ze zdjęcia wynikało że na czapce niewiele widac. Sam sprzedawca przyznał się że są procesory z serwerów. A biosów płyt głównych nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...