MrMatrix0123 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam serdecznie Potrzebuję porady osób znających się co nieco na drukarkach, urządzeniach wielofunkcyjnych itp. Muszę zakupić urządzenie wielofunkcyjne (drukarka, skaner, kopiarka) do użytku domowego, najlepiej z funkcją Wi-Fi oraz możliwością drukowania mono/kolor. Urządzenie potrzebuję atramentowe i fundusze, którymi dysponuję wynoszą ~300 zł. Bardzo proszę o pomoc, mam "upatrzonych" kilka modeli, lecz chciałbym się dopytać osób, które znają się na tym (chociażby jaką firmę by najbardziej polecili) jak i osób, które oczywiście używają już długi czas swojego sprzętu i nie mogą na niego narzekać. Z góry wszystkim dziękuję za pomoc Pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Może coś takiego: Brother DCP-J132W WiFi http://www.komputronik.pl/product/212817/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/Brother_DCP_J132W_WiFi.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatrix0123 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Jeszcze zapomniałem dodać, fajnie by było, aby drukarka była tania w eksploatacji, czyli tanie, ale dobrej jakości zamienniki. @up Fajna, owszem :). A czy może używałeś lub wiesz jaka jest większość ich opinii wraz z opiniami dot. zamienników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Ocena użytkowników: 9.17/ 10 więc jest bardzo dobrze. Zobacz na ceny tuszy z allegro - znowu wygląda to dobrze. Na internetach poszukaj dokładniejszych opinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatrix0123 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Okej, dzięki wielkie za pomoc. Oczywiście zachęcam innych do wypowiedzi; opinii jak i pomocy w wyborze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja ostatni kupil hp 6510. Mozna do tego zaladowac wieczne kartridze takze tanio wyjdzie. Ogolnie to kazda z tuszami 364 bedzie ok. Jakos druku ladniejsza niz na moim poprzednim brotherze 515j. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 132W to dobry wybór, z tego co kojarzę to do tego urządzenia pasują te same tusze co do mojego (mam 152W), jeśli tak to nie będzie problemu z zamiennikami, ja kupuję actisy po kilkanaście złotych (jakościowo są ok) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatrix0123 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Okej, dziękuję Wam za pomoc. Przeanalizuję wszystkie propozycje ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...