Rahi Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam wszystkich. Mam dosyć dziwny problem z moim mikrofonem. Czy to na starym, czy nowym komputerze. Mianowicie, cicho mnie słychać. Wszystko w systemie co znalazłem jest już na full, również w programach, takich jak TS3 czy Skype. Słuchawki posiadałem Creative Fatal1ty, a teraz Steelseries Siberia v2. Kabel podpinalem i z przodu i z tyłu. Kartę dźwiękowa mam zintegrowana z płyty AsRock Z87 extreme4. Może jakieś sugestie? Borykam się z tym problemem juz od bardzo dawna. Problem występował również przy mikro Zalmana (modelu nie pamiętam, ok 15 zł kosztuje). Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Użyłeś funkcji zwiększania wydajności mikrofonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Powinieneś mieć funkcję boost dla mikrofonu w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahi Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Jeżeli znajduje się to w Panelu sterowania, pod sekcją dźwięk, to na pewno użyłem. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Spróbuj: http://forum.purepc.pl/topic/360503-asrock-z87-extreme-4-i-problem-z-mikrofonem/ Powyłączaj może wodotryski też, typu redukcje szumu itd. Generalnie narzekają na tą serię właśnie ze względów na mikrofon i problemy z nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafic Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Spróbuj odinstalować sterowniki ściągnij sterowniki do realtek będziesz miał dodatkowe opcje jeśli to nie pomoże to spróbuj ze sterownikami ASIO4ALL v2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...