majma Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 1 sprawa ja chce monitor lcd 15 calowy 2 sprawa minimum nie mam bo to bez sensu 3 sprawa max kasy jaka moge wydac to 2500 tak pisze na guze mozna zobaczyc 4 sprawa nie ma byc smuzenia na moznitoze podczasa gier 3D typu counter-strike albo quake3 5 sprawa monitor ma byc dobrej znanej firmy 6 sprawa wybrałem lcd 15 bo nie lubie rozdzialki 1280x1024 na 17 calowym lcd 7 sprawa monitory lcd są duzo zdorwsze dla oczy czy wy kumacie raz w sklepie grałem na lcd'ku bo juz miałem kupic to w quaku 3 jak przebiegał mi przeciwnik - bot przez plansze to przez pół ekrany miałem za nim pasek - smugę przy przewijaniju www było to samo 8 sprawa ktos tam gadał o firmie LG to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>o bo jest bardzo ciemne jak w [gluteus maximus] u murzyna i dobrze tego nie rozjasnisz poza ty koles jezeli ci do gier nie potrzeba monitora to mozesz brac tego LG z oglądaniem filmuw jest tak samo z tego co widze przejde sie do sklepu do znajomego i niech zamuwi teog yame pro lite es czy jak tam ;] jak ktos cos jeszcze chce dodac to niech pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ad pkt 4. -wyklucza i zamyka całą sprawe nie ma jeszcze takiego lcd -nawet za 10kawałków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 koles grałem kiedys na nootebooku kolegi starego jego nootebook do pracy jakis dureń 1200-1300 wszystkie gry pięknie chodziły a smuzenia nie było więc szukam takiego monitorka tylko minimalne było przy przewijaniu www no nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ad pkt 4. -wyklucza i zamyka całą sprawe nie ma jeszcze takiego lcd -nawet za 10kawałków Jest.Za 1600pln.Sprawdzone na UT`03,Counter,Wolf,Mohaa,BF1942.Brak smuzenia.Smuzenie za to bardzo widoczne na LG i Philipsie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a moje zdanie jest takie jak mozna kupowac gowniany LCD do tego jeszcze 15" do grania, jejku za te pieniadze masz idealny monitor z plaskim kinolem 17" ... przeczytaj uwaznie 1 post a nie piszesz bez sensu i nabijasz posty - majma wyraznie zanzaczyl ze chce LCD i dlaczego chce a ja dodam: - lepsza ostrosc - ladniejsze kolory - mniejsze zmeczenie wzroku - mniejszy pobor pradu - wiecej miejsca na biurku itd jedyne o co mozna zapytac dalczego majma majac 2500zl uparl sie na 15" skoro za te pienidze mozna miec przyzwoita 17" LCD :!: hej daj spokuj, jakie nabijanie postow, o co ci chodzi, wyrazam swoja opinie do tego jest forum czyz nie, jestes moderatorem to chyba to wiesz!!! moje zdanie takie jest ze dla mnie to bezsens zeby wydawac 2500zl na monitor 15" LCD, sorka ale mialem na biurku model EIZO l66 i bylo to 18" LCD i dla mnie to nie warte takiej kasy sprzet, powtarzam takiej kasy, aha i moglem go miec za 1900zl, a tu koles mowi ze chce kupic 15" cali za 2500zl boshe.... , i tak jak napisalem jest to moje zdanie tylko moje i mam prawo o tym napisac wiec nie wyjezdzaj mi tu o jakims nabijaniu postow, bo te cyferki wogole mnie nie interesuja jak chcesz to wykasuj mi je do zera. Obraz jest wyrazny i soczysty na LCD ale podczas edytowania teksty w windozie itp do gier sie nie nadaje, czy do filmow, pracuje w sklepie komputerowym, dobrym sklepie, wspolpracujemy z komputronikiem i naprawde bawilem sie wieloma monitami LCD od 15" do 22", dla mnie jest to naprawda fajna rzecz ale nie za te pieniadze, teraz mam na biurku za 2000zl (uzywany) monitor SONY F500 21" i to jest dopiero obraz i ten obszar roboczy na ktorym pracuje 1600x1200 przy 95 Hz, ten kontrast te kolory,... (daj spokuj mi z LCD 15" za 2500zl buhahahah) jedyny plus to zajmowane miejsce, ale i to idzie obejsc jak sie pomysli jak wszystko ulokowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ad pkt 4. -wyklucza i zamyka całą sprawe nie ma jeszcze takiego lcd -nawet za 10kawałków Jest.Za 1600pln.Sprawdzone na UT`03,Counter,Wolf,Mohaa,BF1942.Brak smuzenia.Smuzenie za to bardzo widoczne na LG i Philipsie. kurde no ale jaki ten lcd grolshek <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> to za te 1600 o a jordi twojego postu nie kumam ale to chyba z tego powodu ze nie mam czasu przeczytac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Panowie-jeśli nie sprawi Wam to żadnego problemu to podajcie mi dokładnie przekątne mierzone w centymetrach LCD 15" i 17". Z góry DZIĘKI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jest 2-3 cm ruznicy miedzy hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jest 2-3 cm ruznicy miedzy hehe1.jak bys niewiedział to cal to około 2.5cm 2.różnica sie pisze przez ó Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jordi sie nie denerwuj ja szanuje twoje zdanie :D o a przeczytaj uwaznie bo ja max moge wydac na to nawet 2500 nie chce nawet tyle ale jak bedzie czeba to ........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jest 2-3 cm ruznicy miedzy heheniby cal=2,54xm,więc by wychodziło ok.5cm ? Dlatego pytam żeby sie upewnic jak jest naprawdę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 1 sprawa ja chce monitor lcd 15 calowy 2 sprawa minimum nie mam bo to bez sensu 3 sprawa max kasy jaka moge wydac to 2500 tak pisze na guze mozna zobaczyc 4 sprawa nie ma byc smuzenia na moznitoze podczasa gier 3D typu counter-strike albo quake3 5 sprawa monitor ma byc dobrej znanej firmy 6 sprawa wybrałem lcd 15 bo nie lubie rozdzialki 1280x1024 na 17 calowym lcd 7 sprawa monitory lcd są duzo zdorwsze dla oczy czy wy kumacie raz w sklepie grałem na lcd'ku bo juz miałem kupic to w quaku 3 jak przebiegał mi przeciwnik - bot przez plansze to przez pół ekrany miałem za nim pasek - smugę przy przewijaniju www było to samo 8 sprawa ktos tam gadał o firmie LG to jest <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo jest bardzo ciemne jak w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> u murzyna i dobrze tego nie rozjasnisz poza ty koles jezeli ci do gier nie potrzeba monitora to mozesz brac tego LG z oglądaniem filmuw jest tak samo z tego co widze przejde sie do sklepu do znajomego i niech zamuwi teog yame pro lite es czy jak tam ;] jak ktos cos jeszcze chce dodac to niech pisze coś ty się tak zraził do LG ja mam model LG 1510S i nie wiem co to smużenie nigdy takiego czegoś na nim nie zauważyłem ani przy filmach ani przy grach np przy gta3 ani przy przewijaniu okien , może mógłby być mieć większą regulacje jasnosci (mi ta wystarcza mam ustawione 70jasnosć i 70 kontrast a max jest 100 i 100) ale w modelu 1511S jest podobno wyższa jasność i kontrast a cena nie wiele większa ale jak ja kupowałem to ich jeszcze nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Panowie-jeśli nie sprawi Wam to żadnego problemu to podajcie mi dokładnie przekątne mierzone w centymetrach LCD 15" i 17". Z góry DZIĘKI! mój lg1510 ma 38cm świężo zmiezony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 WIELKIE DZIĘKI KAZ :wink: Doceniam trud... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ad pkt 4. -wyklucza i zamyka całą sprawe nie ma jeszcze takiego lcd -nawet za 10kawałków Jest.Za 1600pln.Sprawdzone na UT`03,Counter,Wolf,Mohaa,BF1942.Brak smuzenia.Smuzenie za to bardzo widoczne na LG i Philipsie. kurde no ale jaki ten lcd grolshek <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> to za te 1600 Który bo boli.Sprawdzalem na Samsungu 152B. 152T i 151P maja te same matryce wiec bedzie tak samo(na 99%). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...