lodzkibyczek Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam czy na Thermalright HR-22 mogę zmontować dowolny wentylator? Chciałbym zamontować ten: http://www.morele.net/prolimatech-ultra-sleek-vortex-140mm-555205/ ale nie wiem czy wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Słabo opłacalny wybór. Lepiej szukaj wentylatora o grubości 25mm, ponieważ cieńsze nie tworzą zbyt wysokiego ciśnienia, co słabo się sprawdza przy radiatorach/chłodnicach. Poza tym nie wiem, czy druty w HR-22 mają możliwość chwycenia cienkiego wentylatora. A co do pozostałych rozmiarów, to na HR-22 zamontujesz dowolny wentylator, który posiada standardowe otwory montażowe dla rozmiarów 120 i 140mm i na pewno działa to na sztuki o grubości 25mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 ^^Potwierdzam w całej rozciągłości. A jeśli na druty z jakimś modelem nie da rady, to zawsze można na opaski zaciskowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodzkibyczek Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Ok, dzięki za odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...