BlackDragonDDR Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam, Zastanawiam sie oecnie czy zmienic platforme z Z77 (i5 3570k) na Z97 (i7 4790k). Jakie jest wasze zdanie? Warto? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterman1982 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 AAA widzisz.. Ja w styczniu zmieniłem i jestem mega zadowolony. Miałem 3570k + Asrock Extreme 6. Teraz mam to, co w sygnaturce. Oczywiście przepaści nie ma, ale ogólnie na duży plus (spora zasługa pamięci i dysku szybszego pewnie też). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak tylko do gier to nie ma większego sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 AAA widzisz.. Ja w styczniu zmieniłem i jestem mega zadowolony. Miałem 3570k + Asrock Extreme 6. Teraz mam to, co w sygnaturce. Oczywiście przepaści nie ma, ale ogólnie na duży plus (spora zasługa pamięci i dysku szybszego pewnie też). Mam mozliwosc kupna tego "Diabla" 4.9Ghz @1.300V oraz Asus'a Maxiumus Hero VII w dosyc dobrej cenie... dalej nie jestem pewny ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 4,9 to faktycznie całkiem dużo, mój przy 4,8 już miał pewne kłopoty. Ale płyta jakaś strasznie droga i (nowa) nieopłacalna, co to jest "dobra cena"? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minemouse Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 MAXIMUS, dobry wybór, polecam :grin:, szczególnie jak ktoś lubi podkręcać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Jeśli naprawdę w dobrej cenie to bierz. Dobra cena = zbliżona do cen twoich gratów na aukcjach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak masz grafikę od nvidii to napewno bierz 4790k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Akurat moja grafika to r9 290. A cena aż tak zbliżona nie jest... Za mój zestaw wezmę ok £220 a kupię nowy za £350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 W obliczu potencjalnych okazji, jakie się pojawią przy premierze Broadwella, ja bym nie robił tej zamiany przy takiej dopłacie. Żadna cudowna okazja to raczej nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...