DarkSoul88 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam. Postanowiłem zapytać lepiej zorientowanych ludzi niż ja jeśli chodzi o dobór słuchawek. Mianowicie poszukuje słuchawek jak w opisie, z tym że głownie korzystam z nich podczas słuchania muzyki z telefonu, jednak sporadycznie jest potrzeba pogadać na TSie i chciałbym mieć słuchawki do obu zastosowań. Nie wiem czy słuchawki które mają jednego jacka 3.5mm uda mi się podłączyć do pc tak by działał mikrofon i słuchawki na raz? W końcu w PC mam dwa osobne wyjścia, stąd moje pytanie:) Jeśli się nie da to jakie słuchawki trzeba byłoby kupić? Myślę że w tej cenie wszystko będzie grało lepiej niż słuchawki dołączane do telefonu, a audiofilem nie jestem:) Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minemouse Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Może Razer Electra, powinny miec przejściówkę (rozgałęziacz na Audio i Micro) w zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Wszystko ładnie pięknie ale to nie są słuchawki dokanałowe;] Poza tym słuchawki razer jak i steelseries nie są dla mnie dużo lepsze od słuchawek jakie dostałem do telefonu:) Edytowane 28 Lutego 2015 przez DarkSoul88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minemouse Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Mogą być jeszce Steelseries Siberia V2 black jeśli chodzi o nauszne a douszne to Razer Hammerhead Pro Przepraszam umknęło mi że mają byc dokanałowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Po tym jak po paru godzinach użytkowaniu rozleciały mi się słuchawki Siberia Elite, jak równiez po tym że siberie v2 mojego brata były w serwisie już 3 razy, a ma je rok, unikam sprzetu audio producentów akcesorii "dla graczy":) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minemouse Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) skoro nie razer czy steel to może Audio-Technica ATH-CHX7IS albo coś od SONY, jest sporo JBL!, Pioneer czy Creative. Najlepiej skoro nie razer czy steel to może coś od SONY, jest sporo JBL!, Pioneer czy Creative. w Hammerhead Pro jest przejściówka do komputera w zestawie, ale nie powinno być problemu żeby dokupić taką za niewielkie pieniądze Edytowane 28 Lutego 2015 przez minemouse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Obczaj Xiaomi Piston, zaplacisz ok. 120 zł - rewelacyjny sprzet. Tylko pogrzeb w necie i poszukaj sprawdzonego sprzedawcy bo jest masa podrobek. http://twojepc.pl/artykuly.php?id=Test-recenzja-Xiaomi-Piston-2-II&jedna_strona=1 Edytowane 1 Marca 2015 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Powiem ci że wyglądają cholernie dobrze. Myślisz że słuchawki z tych aukcji byłyby ok? http://allegro.pl/xiaomi-piston-v2-sluchawki-dokanalowe-oryginal-pl-i5065560485.html Albo ta http://allegro.pl/xiaomi-piston-v2-sluchawki-dokanalowe-oryginal-fv-i4806600984.html Jeśli tak to zamawiam:) Edytowane 1 Marca 2015 przez DarkSoul88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Nie wiem, nie interesuje sie tematem od jakiegos czasu. Zapytaj na forum.mp3store. Edytowane 2 Marca 2015 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Dzięki za pomoc, zamówiłem te droższe:) jutro pewnie już do mnie dojadą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...