galaxy_938 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Jak już zauwazyliściew temacie że moja płyta główna nie wykrywa pamięci podrecznej procka L2 nie wiem co to znaczy ale procek chodzi gorzej gry mi się zacinaja itd. Co mam robić ????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 o ile pamietam , to wyszly tez celerony bez cache'a ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 o ile pamietam , to wyszly tez celerony bez cache'a ;) Też mi sie tak zdaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Albo po prostu wyłaczony L2 jest w biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A jak to można włączyć w biosie ? Jakie są oznaki ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 o ile pamietam , to wyszly tez celerony bez cache'a ;)Bez cache L2 były tylko celerony 266 i 300, wszystkie powyrzej łącznie z celeronem 300A mają 128kb, a tulipany 256kb. Jeśli chodzi o ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nie/wyłancznie cache L1/L2 to powinna być odpowiednia opcja w biosie, u mnie jest to "CPU Level 1 Cache" D/E oraz "CPU Level 2 Cache" D/E. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a najprostszym rozwiazaniem Twoich problemow bedzie RTFM i STFW :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...