Lemciuu Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Witajcie! :) Mianowicie mam mały dylemat, ponieważ właściwie już mam uzbieraną kwotę którą planowałem wydać na komputer, są to dokładnie 3000 zł bez monitora, monitora nie wliczam w cenę, już posiadam. Ułożyłem coś takiego: http://www.morele.net/inventory/info/gh3QlE/ I mam pytanko do Was czy jest sens poczekać, dozbierać do 3500/3700 i kupić komputer z mocną GTX 970? Jeżeli tak to bardzo Was proszę o jakiś zestawik na morele, tak jak wyżej z tą kartą Wi-fi. Czy zestaw z R9 280 w pełni mi wystarczy, czy warto ubezpieczyć się na przyszłość aby później nie dopłacać i zmieniać komponentów? Wielkie dzięki za pomoc, pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterman1982 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Warto dołożyć do 970. Edytowane 2 Marca 2015 przez Pieterman1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 i nie ma SSD... ale może jak do grania to w sumie nie ma potrzeby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemciuu Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 4 GB Ramu polecacie? Zaoszczędzić te 150 zł i lepiej kupić GTX'a 970. W takim razie z jakiej firmy? I zapewne będzie trzeba zmienić zasilacz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...