Emoniusz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Witam Już w następny weekend odbędzie się IEM w Katowicach i w związku z tym x-kom przedstawił promocyjną ofertę podzespołów : http://www.x-kom.pl/?news=2404, ponad to mówią że będzie tego więcej ! No jak promocja to grzechem by było akurat teraz nie złożyć PC 8) I moje pytanie brzmi , czy z owych podzespołów warto złożyć PC (w porównaniu do artykułu "Jaki komputer kupić?") Komputer miałby służyć głównie do grania no ale wiadomo że Explorera też musi uruchomić Jeżeli tak to poproszę o propozycję gotowego zestawu, gdyż jestem kompletnie zielony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) pytanie czy na pewno chcesz się po to przebijać do ich stanowiska ? :) jak tak to rób jak za komuny - bierz wszystko co możesz kupić ;) Edytowane 2 Marca 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 2. Liczba produktów w promocji cenowej jest ograniczona. Jedna osoba może zakupić po jednej sztuce produktu oferowanego w promocyjnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 "O konkretnych godzinach będzie można kupić produkty w naprawdę wyjątkowo niskich cenach." Będzie jak kiedyś za papierem toaletowym, haha Ciekawe które to godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Dokładnie tego samego się obawiam - jak zobaczyłem ceny 16gb ramu to mi oczy zabłysły, i uznałem że chyba przybliżę zakup (planowałem i tak KIEDYŚ zakupić), gdyby nie to że nie mieszkam w Katowicach to pewnie sam bym tam stał - i mam wrażenie że BARDZO dużo osób zrobi podobnie, bo promocje są naprawdę BARDZO opłacalne - jeśli uda Ci się coś wyrwać to super, spora oszczędność dla Ciebie, ale nie nastawiałbym się na złożenie całego komputera bo dużo osób też będzie chciało skorzystać z tej oferty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emoniusz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Zamieszki jak na otwarciu Biedronki :twisted: . Oczywiście wiadomo że zakupy będą uzależnione od ilości sztuk które się błyskawicznie rozejdą ale skoro już mowa o zaoszczędzeniu nie 30 zł a czegoś w granicach ~(no sporo) , to przecież warto popedałować . Też planowałem kupno PC na za kiedyś , na wakacje , albo za rok , no ale jak się uda to czemu nie teraz. Przecież całego PC nie trzeba u nich kupić , samą główną wyrwać to już by był sukces. Dzięki krzyssp , chyba się przyda jakiś kask albo coś :D Edytowane 2 Marca 2015 przez Emoniusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokatyyy Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Z racji tego że bardzo lubię to forum i bardzo mi pomogło a i dostać się na IEM jest ciężko i drogo, mogę Ci/wam pomóc. Sam będę tam jako pracownik na jednym stoisku wielu rożnych firm wiec możemy się dogadać jakoś że "wyciągnę" Cię z kolejki i zaproszę od razu do kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Z tego co widzę opłaca się brać wszystko oprócz podkładki asus strix glide speed.Znaczy kupić się opłaca, ale żeby specjalnie stać i czekać to już nie bo w sklepach jest w podobnej ceniehttp://www.ceneo.pl/32846068 @up Drogo? 50zł to nie są kokosy, ale taniocha to też nie jest. Na stronie podają, że wejście jest darmowe, a bilet gwarantujący wejście i dedykowaną kolejkę kosztuje właśnie 50zł.Stąd moje pytanie. Jak to z tymi kolejkami jest? Jak zapłacisz to stoisz ok. 5 minut, a może nadal pół dnia? Jak nie zapłacisz to stoisz i możesz się nie doczekać i bez koczowania jak za promocją -90% się nie obejdzie? Edytowane 8 Marca 2015 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 Jak zapłacisz to dalej możesz stać bo ludzie się nauczyli. Mi się udało wejść na pierwszego IEM w Katowicach z marszu bez żadnej kolejki, ale od drugiej edycji bilet jest już chyba musem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...