NukeTheLuke Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Zamówiłem na morelkach blaszaka i właśnie zczaiłem się, że przeciez potrzebuje tez karty sieciowej! Mozecie polecic cos od morelek? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Zero linka do zestawu, który kupiłeś, brak jakichkolwiek informacji, po co Ci osobna karta sieciowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Asus H81M-PLUS ma sieciówkę, chyba, że z jakiegoś podejrzanego powodu potrzebujesz wi-fi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NukeTheLuke Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 http://www.morele.net/inventory/info/FUiQQn/Zestaw, a nie wiedzialem, ze mobo moze zawierac ja zawierac, ot przypadłosci laika :d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...