ivanov Posted March 4, 2015 Report post Posted March 4, 2015 W piątek 6 marca na terenie Politechniki Poznańskiej w Centrum Wykładowym, będę prowadził wykłady połączone z pokazem extreme OC na ciekłym azocie. Będzie mi pomagał red_baron :) 10:00 - 11:00 - Co to jest podkręcanie, po co podkręcamy? 13:00 - 14:00 - Rodzaje testów, HWBot, współzawodnictwo. 14:00 - 15:00 - Znaczenie sprzętu w podkręcaniu. 15:00 - 16:00 - Właściwości ciekłego azotu, alternatywne metody chłodzenia. Strona eventu na FB. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanov Posted March 7, 2015 Report post Posted March 7, 2015 Męczyłem: Core i7-4790K MSI Z97 MPower MAX AC MSI GTX 770 Lightning Avexir Blitz Red Dragon 2x 4GB Enermax Platimax 1000 W Bardzo miłym akcent stanowili cosplayerzy, którzy zjawili się z własnej inicjatywy :) Była strefa gier planszowych, Oculus Rift, a najważniejszy punkt eventu to turnieje League of Legends. 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ent Posted March 31, 2015 Report post Posted March 31, 2015 Moja uczelnia! Na tej auli oblałem nie jeden egzamin, a teraz tam młodzież w LoLa napiernicza, co za brak szacunku! Swoją drogą - zdjęcia zdjęciami, a gdzie screeny z tego co udało się wykręcić? :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted March 31, 2015 Report post Posted March 31, 2015 ent, to ty jeszcze żyjesz? :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ent Posted March 31, 2015 Report post Posted March 31, 2015 Może i już nie jestem młodzieniaszkiem, ale tak, jeszcze żyje :-) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanov Posted April 1, 2015 Report post Posted April 1, 2015 (edited) Miałem tam serię wykładów, w sumie 4 godziny zegarowe. Całość polegała na mówieniu i laniu azotu; gdyby był co 10 sekund BSOD, to by mnie zbyt dekoncentrowało przy mówieniu ;) Procek zrobił 5,9 GHz, ale jako że mam lepsze wyniki na tym modelu (ale innej sztuce), to nawet nie robiłem screenów. Edited April 1, 2015 by ivanov Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...