ivanov Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 W piątek 6 marca na terenie Politechniki Poznańskiej w Centrum Wykładowym, będę prowadził wykłady połączone z pokazem extreme OC na ciekłym azocie. Będzie mi pomagał red_baron :) 10:00 - 11:00 - Co to jest podkręcanie, po co podkręcamy? 13:00 - 14:00 - Rodzaje testów, HWBot, współzawodnictwo. 14:00 - 15:00 - Znaczenie sprzętu w podkręcaniu. 15:00 - 16:00 - Właściwości ciekłego azotu, alternatywne metody chłodzenia. Strona eventu na FB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Męczyłem: Core i7-4790K MSI Z97 MPower MAX AC MSI GTX 770 Lightning Avexir Blitz Red Dragon 2x 4GB Enermax Platimax 1000 W Bardzo miłym akcent stanowili cosplayerzy, którzy zjawili się z własnej inicjatywy :) Była strefa gier planszowych, Oculus Rift, a najważniejszy punkt eventu to turnieje League of Legends. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Moja uczelnia! Na tej auli oblałem nie jeden egzamin, a teraz tam młodzież w LoLa napiernicza, co za brak szacunku! Swoją drogą - zdjęcia zdjęciami, a gdzie screeny z tego co udało się wykręcić? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 ent, to ty jeszcze żyjesz? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Może i już nie jestem młodzieniaszkiem, ale tak, jeszcze żyje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Miałem tam serię wykładów, w sumie 4 godziny zegarowe. Całość polegała na mówieniu i laniu azotu; gdyby był co 10 sekund BSOD, to by mnie zbyt dekoncentrowało przy mówieniu ;) Procek zrobił 5,9 GHz, ale jako że mam lepsze wyniki na tym modelu (ale innej sztuce), to nawet nie robiłem screenów. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez ivanov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...