Quban Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Witam! Chciałbym się dowiedzieć w czym tkwi problem. Ostatnio kupiłem komputer po okazyjnej cenie i na samym początku był mega w porządku ,ale po jakimś czasie podczas grania wyłącza się po 10-30 minutach. Procesor:AMD Athlon X2 Dual Core 6000+ 3.10 GHz Pamięć Ram: 4GB Karta Graficzna: ATI Radeon HD 4800 Series Zasilacz: FEEL III-500ATX Płyta Główna:Gigabyte GA-MA770-DS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mglatki Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Czy to się też dzieje podczas grania w inne gry obciążające komputer? Masz zasilacz z czarnej listy, spróbuj pożyczyć od kogoś porządny zasilacz, jakiegoś Chiefteca, Corsaira, czy innego Enermaxa i sprawdź czy będzie się działo to samo. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quban Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Czy to się też dzieje podczas grania w inne gry obciążające komputer? Masz zasilacz z czarnej listy, spróbuj pożyczyć od kogoś porządny zasilacz, jakiegoś Chiefteca, Corsaira, czy innego Enermaxa i sprawdź czy będzie się działo to sam Czy to się też dzieje podczas grania w inne gry obciążające komputer? Masz zasilacz z czarnej listy, spróbuj pożyczyć od kogoś porządny zasilacz, jakiegoś Chiefteca, Corsaira, czy innego Enermaxa i sprawdź czy będzie się działo to samo. Dzięki. Mam zasilacz z poprzedniego komputera :) Sprawdzę i powiem czy poskutkowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Wyłącza się podczas ładowania mapy, czy e trakcie rozgrywki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quban Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Wyłącza się podczas ładowania mapy, czy e trakcie rozgrywki? Już rozwiązałem problem. Chodziło tutaj o chłodzenie procesora :) Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quban Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Czy to się też dzieje podczas grania w inne gry obciążające komputer? Masz zasilacz z czarnej listy, spróbuj pożyczyć od kogoś porządny zasilacz, jakiegoś Chiefteca, Corsaira, czy innego Enermaxa i sprawdź czy będzie się działo to samo. Czy Chieftec GPS-400AA-101A będzie się dużo lepiej spisywał? Przepraszam ,ale nie znam się za bardzo ;p Edytowane 8 Marca 2015 przez Quban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Ten Chieftec jest przynajmniej o klasę lepszy niż Feel III , mocowo będzie nie wiele słabszy niż Feel III 500 W . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quban Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Ten Chieftec jest przynajmniej o klasę lepszy niż Feel III , mocowo będzie nie wiele słabszy niż Feel III 500 W . Polecisz mi jakiś zasilacz do 200 zł? Najlepiej jakby był Chiefteca ,bo na tym 400W boje się ,że nie uciągnie wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Chieftec powinien dać radę , co prawda HD4850 to dość prądożerna karta ale 400W PSU powinno starczyć . Jak nie to fabrycznie nowy Corsair VS 450W za 159 zł lub Antec VP 500W za tyle samo w morele.net . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quban Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Chieftec powinien dać radę , co prawda HD4850 to dość prądożerna karta ale 400W PSU powinno starczyć . Jak nie to fabrycznie nowy Corsair VS 450W za 159 zł lub Antec VP 500W za tyle samo w morele.net . Sprawdziłem i nie starcza ,bo niby startuje wszystko ,ale po sekundzie gaśnie. Postanowiłem ,że zakupie tego Corsaira za 165 zł na allegro :D Edytowane 14 Marca 2015 przez Quban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quban Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Witam. Dzisiaj już przyszedł do mnie zasilacz i miałem go wymienić ,ale przed wymianą jeszcze grałem. Szybko odpalam komputer po wyłączeniu i dzieje się takie coś. http://przeklej.org/file/BauGoz/IMG.0146.JPG Jeśli to jest karta graficzna to jestem bardzo smutny ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quban Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 To jest wina karty graficznej? Czy może zniszczony zasilacz ,który nie daję już rady? Nie znam się ,a ciągle jakieś problemy mam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Wygląda to na uszkodzoną kartę graficzną- dla pewności podłącz jeszcze nowy zasilacz i spróbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quban Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2015 Wygląda to na uszkodzoną kartę graficzną- dla pewności podłącz jeszcze nowy zasilacz i spróbuj. Dzięki zadziałało ,ale dziwnie to wszystko wygląda ,bo jak podłączyłem tamten zasilacz pod inną kartę graficzną nic się nie działo i też było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...