Przemo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A może by tak zorganizować wielką imprezę w jakiejś hali na którą zjechali by wszyscy guru z Tweak (ba z całej Polski) ze swoimi sprzętami, wielki dziadek mróz - Berkut, elita tweaka z Liskiem na czele. Co o tym myślimy(cie) hehhe Świetyny pomysł :D czy nie :( Czekam na opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Odstaw tą viagre :wink: Jest zjazd moderów w Gdańsku 8) Cały Tweak... Sie rozmarzyłeś chłopie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 juz bylo. taki zjazd jest juz organizowany w gdansku.... szukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 w gdansku hmmmmmmmmm czy cos mnie ominelo ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32479 dla tych co im sie szukac nie chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Uppsik sorki ale ostrzegałem że nie wiedziałem. Hehe ale pomysł chyba ok? Ale w sumie z tego co się dowiedziałem o tym zjeździe to nie to co sobie wyobrażałem. Zobaczyłem wizję. A ta wizja to coś alla QuakeCon, wielka hala, mnóstwo kompów, jakieś rozgrywki, pokazy sprzętu, firma chłodnicza berkuta. Ale cóż to tylko marzenia nie do spełnienia w polskich warunkach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 No i nie zapominajmy o pomyśle klamota: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35765 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Przemo i myśli że cie zaprosza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 gdzie ten zjazd w gdansku ma sie odbyc bo nie moge wejsc na ta stronke:;/: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 http://www.moders.zjazd.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Igor, sterydowi chodziło o to, że ta strona się wczoraj nie ładowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 To se posta nabilem :) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ja jestem natomiast ciekawy w jaki wieku są guru tweaka może złoże o tym topic. Dodam ,że ja mam 18lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No to jedziemy: ja mam 20 lat, w listopadzie kończe 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ale zaden z was nie jest guru :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Powiedział co wiedział !!! A po czym to oceniasz czy któryś z nas jest guru czy nie, po ilości postów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Pomysł na zjazd tweakowiczów już był - ale upadł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A może by tak zorganizować wielką imprezę w jakiejś hali na którą zjechali by wszyscy guru z Tweak (ba z całej Polski) ze swoimi sprzętami, wielki dziadek mróz - Berkut, elita tweaka z Liskiem na czele. Co o tym myślimy(cie) hehhe Świetyny pomysł :D czy nie :( Czekam na opinie. Bedzie zjazd w Gdansku, wiec jedz i nie piernicz... :twisted: :twisted: :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...