kryssspina Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Mam poważną zagwostkę. Który model wybrać? Lubię fajny sprzęt, ale cenowo jest trochę różnicy. Czy 6 jest na tyle lepsza od 5s, aby jeszcze dopłacać i czy cena jest adekwatna do udoskonaleń? Kto ma porównanie? Dodam, że lubię cykać foty, a wiem, że 6 ma super aparat. Ale czy rzeczywiście warto za tą cenę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 A nie możesz zwyczajnie iść do ispot i sobie porównać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Klaus, ale jest różnica między nawet kilkoma godzinami bawienia się w sklepie, a opinią osoby która posiadała oba sprzęty przez dłuższy czas, jednak o takie osoby pewnie będzie łatwiej na jakimś forum poświęconym Apple :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Naprawdę? Przejrzyj spamerski dorobek autorki tematu Podpisuję się pod zdaniem kolegi. Musisz wyczuć swoje ptrzeby. Ja mam np. ipad mini. Ma piekny wyświetlacz, działa płynnie, a bateria bardzo długo trzyma. Idealnie sprawdza się też na mieście. Kupując w ispot trochę czasu spędziłam w salonie, ale teraz widzę, że dzięki temu udałomi się wybrać ten model, który był mi rzeczywiście potrzebny. Zrozumiesz ironię mojej wcześniejszej wypowiedzi. 4 minuty różnicy czasu pomiędzy postami. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 5s też daję nieźle radę ze zdjęciami. Jak dla mnie różnica widoczna na pierwszy rzut oka to wygląd, wymiary. Ja wybrałem 5S bo jest po prostu ładniejszy, lepiej leży mi w dłoni i nie widzę by był lepszy telefon na tę chwilę :) chociaż może potrzebujesz czegoś większego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...