RooockFlea Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Migruje po forach szukając rozwiązania. Niech mi ktoś w końcu pomoże :mellow: Tak jak w temacie jest problem z routerem. Chodzi o router TP Link WR841N. Na komputerze stacjonarnym oraz laptopach podłączonych przez wi-fi/kabel wszystko jest okej. Problem niestety zaczyna się na komórce/tablecie, gdzie mam androida. Nie wchodzi wiele stron, nie chcą się aktualizować widgety, a na facebooku, youtube i google play nie wczytują mi się obrazki. Na razie nie szperałem w ustawieniach routera bo jestem w tym zielony i nie chcę nic nie zepsuć. Router jest zabezpieczony hasłem, raz po raz go wyłączam, czasami resetuję. Proszę o pomoc i wyrozumiałość. Edytowane 9 Marca 2015 przez RooockFlea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 pierwsze słyszę, na początek sprawdź może problem jest w ustawieniach androida, np. nie wczytuj obrazków aby oszczędzać transfer itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooockFlea Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Nie ma czegoś takiego. Wina raczej nie leży po stronie androida, bo w między czasie zmieniłem telefon, siostra korzysta z tableta i wszędzie problem jest taki sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...