adramel Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego W BIOSie? To może być mnożnik? Chyba takie coś mam, z ustawieniem AUTO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego Per core w bosie to kazdy rdzen ustwiaasz osobno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego https://www.purepc.pl/test-procesora-amd-ryzen-9-5950x-niesamowicie-szybkie-16-rdzeni Ryzen w OC to sztuka dla sztuki, raczej walczy się aby zmniejszyć apetyt i temperatury a nadrobić innymi rzeczami jak np: pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramel Opublikowano Środa o 10:40 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:40 Nie wiem jak to się stało ale mój 5950x pobił swoje własne rekordy. Nic nie zmieniałem w ustawianiach podkrecania - mam tylko podbity limit energetyczny na 269W(269 bo nie trafiłem w 0 na klawiaturze i wyszło tyle zamiast 260;) Maksymalne taktowanie przekroczyło 5.2GHz i to dla 15 rdzeni(oczywiście nie równocześnie bo średni 4.5GHz). Tylko jeden zatrzymał się na 4.9Ghz Wynik w trakcie pracy programu Telemetry Overlay - apki która na nakłada telemetrie na filmy z kamer sportowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...