soql Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Witam !! Miałem w kompie 256 mb(333 Mhz) Ramu na DDR-ach - chodziło wszystko ok- chce dołożyć starsze 128 mB (CHYBA 266Mhz)i zaczęły się problemy - komp sam się resetuje - i to całkiem szybko po odpaleniu (Windows 2000). Czy ktoś wie może co można zrobić żeby chodziły razem :cry: ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A czy zmieniłeś taktowanie pamięci na 266 MHz? Bo jeśli nie to pewnie pracują na 333 no i te pamiątki które dołożyłeś nie wydalają z taką częstotliwością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Tak tylko gdzie :cry: jedyne co znalazłem to DRAM Clock (opcje bodajże 100,133,166, by SD) (płyta K7VTA3V3) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 No to ustaw tą opcję na 133 (czyli 266 w trybie DDR) i powinno być dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Szybki Lopez z ciebie - dzięki za pomoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 No to ustaw tą opcję na 133 (czyli 266 w trybie DDR) i powinno być dobrze. Ja też bym tak ustawił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...