Xon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 a jaka jest jakosc filmu.....? Jesli DVD Rip to raczej wiadomo (chyba ze ktos zle ripuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 a jaka jest jakosc filmu.....? Dobra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Co by nie mowic film ma klimat moze i jest miejscami "chamski" (animowany masta-killa na koncu jakims cudem nie byl) ale fabula, dosc mroczna atmosfera (a moze to w pokoju bylo ciemno .. :? ) i przede wszystkim SWIETNA METALOWA MUZA - sciezka dzwiekowa to wielki plus bez tego filmu. Osobiscie: polecam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Calkowicie zgadzam sie z przedmowca. W tym filmie to glownie muza buduje zaj***sty (dla mnie) klimat. Fanem gry moze nie jestem, ale te klimaty lubie i jest to chyba najlepszy film jaki widzialem (matrix mi sie tak nie podobal :o), a jeszcze pare dni temu dorwalem DVDripa (wczesniej widzialem go na marnej jakosci) i obejrze go jeszcze napewno nie raz. A i aktorki (obie) niczego sobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czy tym programem DVDrip mozna poprawic jakosc filmu....a jezeli tak to poradjcie link do strony z programem lub uki4@supermaczo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czy tym programem DVDrip mozna poprawic jakosc filmu.. DVDRip to raczej okreslenie jakosci filmu, poprostu zrzut filmu DVD->DivX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mi sie Resident bardzo podobal, szczegolnie zakonczenie. Od razu widac, ze bedzie dwojka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...