ErroorrE Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Siema. Pragnę pomocy przy doborze komputera. Zastosowanie komputera : Gry(chciałbym aby mi poszedł na tym Wiedźmin 3 min. na średnich. Tak poza tym to CS:GO, AC od II do IV, może jakiś Far Cry 3, Wiedźmin 2, Call of duty 4 i wyżej.) wchodzę także na youtube i tak ogólnie wchodzę na różne strony. Oglądam też czasem filmy i słucham bardzo często muzyki. Maksymalna kwota : 2500-3000zł. Których części potrzebuję : Obudowa z zawartością, dobra klawiatura. Głośniki, słuchawki i monitor mam. Jakby coś zostało to jeszcze jakąś fajną myszkę. Czy będę podkręcać sprzęt? : Niet. Rozdzielczość mojego monitora i model: O matko hm... Model to Phillips 200WS8 a rozdzielka to nie pamiętam może później napiszę. Specjalne wymagania : No żeby ten Wiesiek poszedł przynajmniej na tych średnich ew. wysokich to już byłbym wniebowzięty :D Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : Chyba nic, może dysk twardy ale przyjmijmy, że nic bo to kupa złomu. Własna propozycja zestawu : Może to: http://www.morele.net/inventory/info/QelBa1/ Inne : nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 podbijam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 odświeżam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Zestaw w porządku, możesz brać. Zasilacz wziąłbym: http://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-smart-se-modular-530w-sps-530mpcbeu-549804/ http://www.morele.net/zasilacz-corsair-vs-series-550w-80plus-120mm-fan-cp-9020097-eu-649048/ Chłodzenie na CPU nie chcesz jakiegoś lepszego niż boxowy? http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-raijintek-ereboss-0p105250-602806/ Złożenie i wysyłkę masz za free. Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFWKoszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe! Edytowane 20 Marca 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil18 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Po co mu chłodzenie za 150zł do procesora bez możliwości OC? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) to co wystarczy boxowe czy jakieś za 50 zł polecicie? EDIT: Słyszałem że GTX 660 i chyba 960,970 i 980 dostają wiedźmina 3, jak myślicie, opłaca się zmieniać z tego 280x? Edytowane 23 Marca 2015 przez ErroorrE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Chodzenie BOX jest dość głośne , choć Ereboss to przesada , za 80 zł masz dobre SPC Spartan Pro . Co do R9 280X vs. GTX660/GTX960 i reszta kart w przypadku W3 , poczekaj i zobacz jak to będzie wyglądać na prawdę , na chwilę obecną karty NV wydają się lepszą opcją dla W3 ( R9 290 parowany z dużo słabszym GTX770 ) . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2015 Ja jeszcze mam czas z tym kompem mogę kupić zarówno teraz jak i po premierze. Chyba poczekam i uwzględnię tego SPC Spartan Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...