Destiny Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Może miałby ktoś ochotę napisać o tym FAQ?? Albo po prostu mnie uświadomić co i jak z tymi timingami jest. Co nieco wiem, ale nie wszystko. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No naprawde nikomu sie nie chce?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Wejdz sobie na ta strone a moze ci sie troche rozjasni ... http://www.schron.pl/~ndx/artykuly.php?game=Ramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Wielkie dzięki!!! Właśnie o to mi chodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...