galaxy_938 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Powiećcie mi czy Celeron 300 "Covigton" jest dobry do podkręcania ?? Bo mam taki przypadek chce podkręcić tego celeronka i on mi się ładuje na czeczywistość czyli na 300. 8O :D Co mam zrobić żeby to coś podkręcić ? ?? 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nie podkręcaj mnożnikiem :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Zwiekszyć FSB i napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Jest to pierwszy celek 300 jeszcze ten bez pamięci cache L2. Kręcą się w zależności od seri. Niektóre przeciętnie, niektóre bardzo dobrze. Mnożnika oczywiście nie da się zmienić. Jedyna możliwość podkręcenia to przez zmiane FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ale wtedy jak ja mam to podkręcic przez jakis program ??:lol: :) Czy w biosie na płycie kiedyś on był ustawiony 233 a w biosie 300 i był podkręcony !! :evil: :evil: :evil: To pewnie w biosie co nie ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 tak w biose.. a tobie kto celka krecil?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 tak w biose.. a tobie kto celka krecil??Wujek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...