astronaut Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Pany, potrzebuję porady. Muszę kupić sobie nowego PC'ta, ponieważ wiekowy laptop odmawia posłuszeństwa. Postanowiłem, że tym razem kupię stacjonarkę. Nie gram w gry, filmy oglądam na blu ray'u, więc PC będzie tylko i wyłącznie do grafiki 2D. Ogółem w PS-ie bawię się od jakiegoś czasu, ale nie chcę od razu inwestować kilku tysięcy w wypasiony sprzęt, bo obawiam się, że kokosów z tego przez pewien czas miał nie będę. Mógłby ktoś podesłać jakąś sensowną propozycję? Aha, zależałoby mi na obecności dwóch dysków: SSD (~120gb) i HDD (~500gb). Ogółem potrzebuję komputer bez urządzeń peryferyjnych, bez systemu operacyjnego. Preferuję sprzęt nowy. Budżet mogę nieco przekroczyć, pozdrawiam Edytowane 15 Marca 2015 przez astronaut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astronaut Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 Dobra zwiększyłem trochę budżet bo nic sensownego nie mogłem znaleźć w zakładanej wcześniej cenie. Coś takiego będzie ok? Procesor Intel Core i5-4430 Płyta Główna MSI B85-G43 SC LGA1150 Dysk SSD Intel 530 Series 120gb Pamięć HyperX Fury DDR3 4GB 1600 mhz x 2 Obudowa Zalman T4 Zasilacz Corsair VS Series 450W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Pamięci i SSD to pomyłka. Mobo też przepłacone - lepiej Zapraszam Edytowane 18 Marca 2015 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...